TBMM Genel Kurulu, gece geç saatlere kadar sürmesi beklenen çalışmalarına Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde terör saldırılarında şehit düşenlerin cenazeleri ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere şehir dışı geziler nedeniyle toplantı yeter sayısına ulaşamadığı için mola verdi.
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanun Tasarısı'nın görüşmelerinde 18 madde kabul edildi, ardından 19. maddeye geçildi. 19. maddenin görüşmelerinde muhalefetin talebi üzerine yoklama yapıldı.
Milliyet'te yer alan habere göre TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, yapılan iki yoklamada da toplantı yeter sayısının sağlanmadığını belirterek, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında verilen gensoru önergelerinin gündeme alınıp alınmayacağına ilişkin görüşmeleri yapmak üzere saat birleşimi, 4 Nisan günü saat 14.00'de toplanmak üzere kapattı.