• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimler?

Yeniakit Publisher
2020-09-15 16:46:00 - 2020-09-22 19:42:15

TRT aile boyu izlenecek kaliteli diziler arasına bir yenisini daha ekledi. Diriliş Ertuğrul ile gönülleri feth eden TRT, tarihi değerlerimize sahip çıktığı kadar toplumun gelenek ve göreneklerimize bağlı yapımlara imza atmaya devam ediyor. Gerçek hayattan esinlenilerek yaşanmış olayları izleyiciyle buluşturan TRT, Masumlar Apartmanı dizisiyle de izleyiciden tam not almayı amaçlıyor. Peki TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İnci (Farah Zeynep Abdullah), Han (Birkan Sokullu), Ezgi Mola (Safiye), Merve Dizdar (Gülben), Ege (Emir Özden) kimdir?

Masum hayatların gerçek hikayesinin anlatıldığı Masumlar Apartmanı dizisinde kimler oynuyor? Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler? Masumlar Apartmanı Han'ı kim oynuyor? TRT 1 Masumlar Apartmanı Safiye'yi kim oynuyor? Masumlar Apartmanı oyuncuları Gülben kimdir?

Masumlar Apartmanı dizisi oyunculara kimler?

HAN (Birkan Sokullu)

Masumlar Apartmanı dizisi başrol oyuncusudur. Han, ailesinin erkek üyesidir. Ablası Safiye, Gülben ve hastalıkla boğuşan babasıyla aynı evde yaşayan Han, nesi var nesi yok tüm hayalini deli dolu ablaları ve ailesini ayakta tutmaktır. Ev ile iş arasında mekik dokuyan Han, tüm hayallerini değiştiren olay ise İnci ile karşılaşması. Han, hastalıklı babasına ilaç olabilecek mi? Takıntılı ablaları Safiye ve Gülben ile nasıl baş edecek? Tüm bu soruların cevapları Masumlar Apartmanı dizisinin merakla beklenen sahnelerinde gizli.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Safiye (Ezgi Mola)

Safiye, ailesinin büyüğüdür. Han ve Gülben’in ablasıdır. Tam bir temizlik hastasıdır. Evdeki kavganın fitilini her daim Safiye yakmaktadır. Hırçınlığıyla şıp demiş annesinin burnundan düşmüş bir yapıya sahiptir. Safiye’nin elinden deterjan ve temizlik bezi kesinlikle düşmez.

Ezgi Mola kimdir?

Masumlar Apartmanı dizisi ile biyografisi merak eden Ezgi Mola, 29 Mart 1983 İstanbul dünyaya geldi. Aslen kayısının başkenti Malatyalı olan Ezgi Mola, Karate Can dizisi ile ilk izleyicinin karşısına çıktı. Takvimler 2002’yi gösterdiğinde Unutma Beni, 2003’de de Sultan Makamı dizilerinde oynayan Ezgi Mola, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı adlı yapımda Lerzan Berrak rolünü canlandırdı.

Gülben (Merve Dizdar)

Derenoğlu ailesinin yere bakan yürek yakan aynı zamanda aile içinde en etkisiz elemanıdır. Bütün ömrü hayatı temizlik hastası olan ablası Safiye’nin dudaklarından çıkan sözlerden ibarettir. Her gelenden bir sille yiyen, hiç bir zaman gün yüzü görmemiş, sevgi sözcüğüne dahi hasret kalmış Gülben, artık bir bir tabuları yıkmanın vaktinin geldiğine karar verir. Bunun içinde yeni hayallere yelken açar.

Merve Dizdar kimdir?

Masumlar Apartmanı dizisi Merve Dizdar kimdir, nerelidir? Merve Dizdar, 1986 yılında İzmir'de doğdu. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü okuyan Merve Dizdar, TRT ÇOCUK TV’de Arkadaşım Bıdı programlarının sunuculuğunu yaptı. Kertenkele dizisinde Erem, Kırgın Çiçekler’de İrem, Beş Kardeşler diizisinde Fatma, Doksanlar dizisinde Selin karekterini oynadı.

İnci (Farah Zeynep Abdullah)

Bir radyoda programcı olarak çalışan İnci, korumacı dedesi Memduh ve kardeşi Ege ile birlikte yaşamaktadır. İnci’nin hayatı Han’la tesadüfen tanışması ve Masumlar Apartmanı‘na taşınmasıyla büyük ölçüde değişecektir.

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir. Farah Zeynep Abdullah, Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi Aylin’i Kelebeğin Rüyası'nda oynamıştır. Kurt Seyit ve Şura dizisinde oynayan Farah Zeynep Abdullah, Unutursam Fısılda filminde Hatice (Ayperi) karakterini oynamıştır.

Uygar (Alper Saldıran)

Uygar, Han’ın seveceği İnci’yi geri kazanmak için elinden ne gelirse yapacak biridir. 

Hikmet (Metin Çoşkun)

Han, Safiye, Gülben ve Neriman’ın babasıdır. Hasta olduğundan evim ve ailenin tüm sorumluluğu Han’a kalmıştır. Han ve Neriman’ın hayatlarını kurtarmaları için çok büyük desteği söz konusudur.

Ege (Emir Özden)

Ege, hayatı tiye alan, kesinlikle sorumluluk almaya dahi tenezzül eteyen, serseri olduğu kadar da dik kafalı biridir.

 

Masumlar Apartmanı konusu nedir?

Masumlar Apartmanı dizisi ilk bölüm fragmanın yayınlanmasıyla birlikte merak edilmeye başlandı. Vatandaşların duygularına dokunacak Masumlar Apartmanı konusu nedir? İzleyip de herkesin gerçek hayattan kendilerine dair bir hissenin bulunacağı Masumlar Apartmanı konusu tüm sıkıntılara rağmen ailenin nasıl ayakta tutunacağıdır. Bir milletin, bir ülkenin, bir toplumun temel taşı olan aile kurumunun zayıflaması durumunda domino taşları gibi yıkılması gibi toplumun dinamikleri sarsılmakta. Bunun için Masumlar Apartmanı dizisindeki Han’ın tüm çabası ailesini onca badirelere rağmen ayakta tutmak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ülviyyə

Bən masumlar apartmanı dizisin çox bəyəndim heç. bitməzi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23