• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mansur Yavaş'ı çok fena kandırmışlar! Ahmet Hakan, gerçeği kalem kalem açıkladı

Yeniakit Publisher
Rasim Bolbol Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Mansur Yavaş'ı çok fena kandırmışlar! Ahmet Hakan, gerçeği kalem kalem açıkladı

Ahmet Hakan, Mansur Yavaş'ın konser bütçeleriyle ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirdi. Hakan, "TIR diyerek, dünyanın en büyük sahnesi diyerek kandırmışlar Mansur Yavaş’ı" ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, günlerdir tartışma konusu olan konser bütçeleriyle ilgili "sade suya tirit" mesabesinde açıklamalar yaptı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan da "İlk ciddi sınamasında Mansur Yavaş’ın karnesi" başlıklı yazısında Yavaş'ın açıklamalarını değerlendirdi.
Sahne kurulum işleri yapan biriyle konuştuğunu söyleyen Ahmet Hakan, Candan Erçetin'in Bursa konserinin sahne işlerinin 10 milyon liraya yapıldığını ifade etti.
Hakan, "Kalem kalem yapılan işler: Ses ışık / 300 metrekare led ekran / 15 ses kulesi / 15 jeneratör / 500 metrekare scaff sahne / Catili truss roof / 4 karavan / 15 TIR / 2 minibüs / 4 kamyonet / Otel / Yemek / artı KDV" dedi.
Mansur Yavaş'ın bazı konserlerde sahne kurulumu için yaklaşık 50 milyon lira verdiğini hatırlatan Hakan, "TIR diyerek, dünyanın en büyük sahnesi diyerek kandırmışlar Mansur Yavaş’ı. Ya aracılarda bir numara var ya da sahne kurulum işlerini yapan şirketlerde. Ama tabii bunlarda numara olması Mansur Yavaş’ın sorumluluğunu gram azaltmaz" diye yazdı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

okur

vay hergele vay
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23