• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Manisa, 30 Ağustos’u coşkuyla kutlayacak

Yeniakit Publisher
2019-08-29 17:50:18 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Manisa, 30 Ağustos’u coşkuyla kutlayacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu düzenleyeceği fener alayı ve kahramanlık türküleri konseri ile katlayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu düzenleyeceği fener alayı ve kahramanlık türküleri konseri ile katlayacak.

Manisa, büyük zaferin 97’nci yıldönümü coşkusuna hazırlanıyor. 30 Ağustos Cuma günü saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından valilik makamında tebriklerin kabul edilmesi ve akabinde şehitliklerin ziyaretiyle devam edecek olan resmi kutlama programında, Manisalılar Zafer Bayramı coşkusunu yaşayacak ve şehitlerini anacak. Resmi törenin ardından 30 Ağustos Cuma akşamı saat 21.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından fener alayı düzenlenecek. Sultan Camii önünden başlayacak olan kortej, Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak.

Fener alayının bittiği Cumhuriyet Meydanı’nda coşku devam edecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, solist Hasan Başkaya öncülüğünde ‘Kahramanlık Türküleri Konseri’ düzenleyecek. Manisalıları 30 Ağustos Cuma günü, saat 21.00’de Sultan Camii önüne davet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Zafer Bayramı coşkusunu birlikte yaşama çağrısında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23