• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mandalinalı ayvalı kereviz tarifi

Yeniakit Publisher
2021-10-24 22:30:00 - 2021-10-26 18:12:25
Mandalinalı ayvalı kereviz tarifi

Çok hafif, lezzetli ve pratik bir yemekle sofralarınızı tatlandırın.

Çok hafif, lezzetli ve pratik bir yemekle sofralarınızı tatlandırın. Şimdiden afiyet olsun.

Malzemeler

  • 3 kereviz
  • 1 çay bardağı mandalina suyu 
  • 1 ayva
  • 1 havuç
  • 1 kuru soğan
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz

Yapılışı

Kuru soğan yemeklik doğranır, zeytinyağı ile tavda kavrulur. Havuçlar soyulur ve ince halkalar halinde doğranır. Kavrulan soğanın üzerine eklenir. 2-3 dakika kısık ateşte sotelenir. Ayva ve kerevizler soyulup aynı şekilde dilimlenir ve tencereye alınır.  Bir-iki defa çevrilip üzerine mandalina suyu ve tuz eklenir. Kapağı kapatılıp kısık ateşte arada kontrol ederek hafif yumuşayana kadar pişirilir.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23