• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Manchester City'e rakip dayanamıyor

Yeniakit Publisher
2016-04-16 22:44:00 -
Manchester City'e rakip dayanamıyor

Şampiyonlar Ligi'nde Paris St Germain'i eleyen Manchester City, ligde de Chelsea'yi Agüero'nun golleriyle 3-0 mağlup etti.

İngiltere Premier Lig'de Chelsea ile karşılaşan Manchester City, rakibini Sergio Agüero'nun golleriyle 3-0 mağlup etti. 

Şampiyonlar Ligi'nde geçen hafta Fransa'nın Paris St Germain takımını eleyerek tarihinde ilk kez bu turnuvada yarı finale çıkan Manchester City, ligde Chelsea'ye konuk oldu.

Stamford Bridge Stadı'nda oynanan mücadelenin 33. dakikasında konuk ekip öne geçti. Kevin De Bruyne'nin pasıyla ceza yayında topla buluşan Arjantinli futbolcunun vuruşunda top kaleci Courtois'in solunda ağlarla buluştu ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın 53. dakikasında Samir Nasri'nin pasıyla hareketlenen ve sağ taraftan ceza alanına giren Agüero, Belçikalı kaleci Courtois'in yanından bir kez daha topu filelerle buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı.

78. dakikada ceza alanına giren Fernandinho, kaleci Courtois'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem Mike Dean penaltı noktasını gösterdi ve Belçikalı kaleciyi kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Topun başına geçen Agüero, Londra ekibinin Boşnak kalecisi Begovic ile meşin yuvarlağı farklı köşelere göndererek maçın skorunu belirleyen golü attı: 0-3.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Son 12 maçında 13 kez rakip fileleri havalandıran Arjantinli yıldız Agüero, Robin van Persie ve Kanu'dan sonra Stamford Bridge Stadı'nda hat-trick yapan üçüncü futbolcu olarak tarihe geçti.

Ligde üst üste ikinci yenilgisini alan Chelsea 44 puanda kalırken, son üç haftayı kayıpsız geçen Manchester City, 60 puan ve maç fazlasıyla üçüncü sıraya yükseldi.

Kaynak: AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23