• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maide suresindeki ayet Metin Uca'nın zoruna gitti!

Yeniakit Publisher
2019-10-22 17:06:00 -
Maide suresindeki ayet Metin Uca'nın zoruna gitti!

Konya'da otobüs durağındaki panoda, Maide suresinin 51'inci ayet-i kerimesi asıldı. Sosyal medyada söz konusu pano hakkında birçok paylaşım yapılırken, İslam düşmanı Metin Uca Allah'ın ayetini görmeye dayanamadı!..

İslam'a ve Müslümanlara açıkça saldırmaktan imtina etmeyen ahlaksız Metin Uca, Konya'daki duraklara asılan panoyu görünce yine kinini kustu. Uca, Allah'ın Maide suresinde Müslümanları dost edinme konusunda uyardığı 51'inci ayet hakkında skandal bir mesaj paylaştı. Aynı zamanda Uca'nın büyük veli Hz. Mevlana'yı da kirli düşüncelerine alet etmeye çalışması gözlerden kaçmadı.

"Siyasal İslam'ın..."

Uca'nın paylaşımı şu şekilde:

Maide suresi 51. ayette ne diyor?

Cenab-ı Hak, Maide suresinin 51'inci ayet-i celilesinde Müslümanlara şu emri veriyor:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Ey İman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o da onlardandır. Allah zalimler topluluğunu doğru yola eriştirmez."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muhterem

Mahalle muhtarligindan cumhurbaşkanlığı makamına kadar butu n birimlerde kamu malı yemeyin ve adaletle ilgili ayetler çerçevelerimdik asılsa ne güzel olur 

speedmaster

farkındamısınız İslam kelimesinin baş harfinin büyük yazmamış.. Diğer yazdıklarının imlasına özenmiş ama İslam kelimesini yazarkan normal kelime gibi yazmış.. Bu nasıl nefrettir böyle.. Allah hidayet versin..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23