• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Magazin dünyasından pislik akıyor! Can Yaman'dan canlı yayında İspanyol kadına ahlaksız teklif

Yeniakit Publisher
2019-12-03 17:14:00 -

Magazin dünyasında yaşanan pislikleri ortaya seren bir video daha ortaya çıktı. İspanya'daki bir televizyon programına katılan oyuncu Can Yaman, kendisine "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" diye soran İspanyol kadına "Arka odaya geçelim" şeklinde ahlaksız bir teklifle cevap verdi.

Kimin, kimle, nerede, ne yaptığının belli olmadığı magazin dünyasında her gün bir pislik daha gün yüzüne çıkıyor. Son olarak İspanya'da bir televizyon programına katılan oyuncu Can Yaman, kendisine soru soran bir kadına ahlaksız teklifte bulundu.

"Arka odaya geçelim"

Can Yaman canlı yayında hayranı olan İspanyol bir kadının sorusuna skandal bir cevap verdi. Yaman, kendisine "Buradan Can Yaman'ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz, ancak bize Can Yaman'ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?" diye soran kadına "Arka odaya geçelim, kanıtlayalım" şeklinde ahlaksız bir teklifte bulunarak cevap verdi. Yaman'ın skandal cevabının ardından stüdyoda büyük bir şaşkınlık yaşandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasanali kose

Normal kemalist nesil yetistirdilerye Allahu Tealasiz peygambersiz nesil yetistirdilerya deizim atalarinin dini alin size nesil

teoman

Böyle bir terbiyesizlik hiç bir yerde olmaz.. Adam soruyu anlamayacak kadar aptal..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23