• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Lübnan’daki patlamayla ilgili Mişel Avn'dan açıklama: Roket, bomba ya da...

Yeniakit Publisher
2020-08-07 17:35:00 -
Lübnan’daki patlamayla ilgili Mişel Avn'dan açıklama: Roket, bomba ya da...

Lübnan’ın Beyrut Limanı’nda meydana gelen patlamanın yankıları sürüyor. Lübnan Devlet Başkanı Mişel Avn, patlamayla ilgili soruşturmanın yürütüldüğünü belirterek, “Roket, bomba veya başka bir eylem olabilir” ifadelerini kullandı.

Lübnan’daki patlama dünya gündemini altüst etmiş durumda. 4 Ağustos’taki patlama, 137 kişi vefat ederken 5 bine yakın kişi de yaralandı.

Patlamayala ilgili soruşturma sürerken . Lübnan Devlet Başkanı Mişel Avn bir açıklama yaptı.

Mişel Avn, patlamayla ilgili olarak “Limandaki patlamanın nasıl yaşandığını henüz bilinmiyor. Roket, bomba veya başka bir eylem olabilir” dedi.

Mişel Avn soruşturmanın üç aşamayı kapsayacağını belirtti. Birincisinin patlayacının hangi yollar limana geldiği ve depolandığı, ikincisi patlamanın doğal yolla mı yoksa bir ihmal neticesinde mi yaşandığının ortaya çıkacağını duyurdu. Üçüncü aşamanın ise başka bir yol, yani saldırı ihtimalinin araştırılacağını söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdülkadir

Şu saçmalığı bakın bu amonyum nitrat in oradan tahliye edilmesi için yönetim 6 yıldır mahkemeden çıkacak kararı bekliyormuş. Yani hayatı bir mesele için mahkeme olur mu ya kaldırın diyeceksin böyle şeyler mahkemeye intikalettirilemez.aninda kaldırılır  

Deniz

Lübnan'ın ticaret yaptığı limanını kimler vurdu Ortadoğu da ortadoğu halkların yaşamını kim mahvediyor tabi ki İsrail onun güvenliğini sağlamak için kan dökenler kim haçlı köpekleri yaaa macron koşa koşa gitti Lübnan'a ne diye gitti ağzında kaçırdı buranın çıkar ve menfaatlerini başka devletlere mi kaptiralim sonra bizde sözde muhalefet Libya'da ne işimiz var Suriye'de ne işimiz var ulan Fransa'nın Rusya'nın ABD nin ne işi var dedin mi ? Sonra çıkmış oy istiyor yerli ve milli olmayan benden oy alamaz o kadar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23