Zenit St. Petersburg’un Belçikalı defans oyuncusu Nicolas Lombaerts, Belçika basınına açıklamada bulundu. Lombaerts Galatasaray gibi bir kulübe hayır denemeyeceğini söyledi.
Zenit St. Petersburg’un Belçikalı defans oyuncusu Lombaerts, ülkesinin basınına Galatasaray’a dair açıklama yaptı.
“Bu yaz ayrılmak istiyorum.”
Lombaert; "30 yaşındayım. Bir transfer daha yapmak istiyorum ve bu transferin de bu yaz olmasını arzu ediyorum" diyerek ekledi; "Galatasaray'ın bir ilgisi olduğu doğru ama şu an tatildeyim ve oturup her detayı konuşma fırsatımız olmadı."
“Galatasaray çok büyük bir kulüp, hayır diyemem!”
Galatasaray, gerçekten beni transfer etmek istiyor mu, yoksa ilgileri az mı bunu göreceğiz. Ancak, ben bu yaz transfer olacağım. Zenit bırakmak istemiyor ama Galatasaray gibi bir kulüp söz konusu olduğunda hayır deme şansınız olmaz. Galatasaray çok büyük bir kulüp ve İstanbul da yaşamak için çok güzel bir şehir" diyerek sözlerini tamamladı. Belçikalı savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon 9’u Şampiyonlar Ligi, 24’ü lig olmak üzere 37 maçta forma giydi.