• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kulaklık üretiminde yeni devir

Yeniakit Publisher
2015-12-06 11:29:00 -
Kulaklık üretiminde yeni devir

Senelerdir kulaklık üreticileri tek bir sorunu çözmek için uğraşıyorlar; "insanların kulak yapısına göre şekillenebilen bir kulaklık" Peki bu mümkün mü? İşte cevabı.

Kulaklığın kulağa tam olarak oturması, rahatlık kadar performans için de önemli bir detay. Senelerdir kulak içi kulaklıkların kulağa tam oturması için bir çok araştırma yapıldı. Fakat üreticiler, kulağa rahat oturması gereken kulaklıkların bunu sağlaması için, yanlarında değişik büyüklükte silikonlar vermekten öteye geçemedi.

Bildiğiniz gibi Apple da bu araştırmaya katılmış ve her insana uyacağını söylediği kulak içi kulaklığını telefonlarıyla birlikte göndermeye başlamıştı. Şimdi ise Decibullz isimli bir girişimin Kickstarter'da satmaya başladığı kulak içi kulaklık, kulağınıza tamı tamına uyma sözü veriyor

Üç boyutlu yazıcılarla şekillendirilen ve "thermoplastik" dizayna sahip olan kulaklık, takıldığı kulağın şeklini alıyor. Kulaklığın kablosuz olması ise bir diğer güzel özelliği.

Kulaklık Nasıl Kulağımızın Şeklini Alıyor?

Decibullz Wireless'ı diğer kulaklıklardan ayıran özelliği, kulağınıza tam olarak oturması. Bu sayede hem rahat bir kullanım hem de üst seviye bir yalıtım sağlıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu iki özellik de bir kulaklığın iyi olması için gerekli. Decibullz'u kullanmaya başlamadan önce sıcak su içine bırakıyorsunuz. Bu uygulamanın sonunda edindiği şekil değiştirme yeteneği sayesinde kulaklık kulağınıza tam olarak oturuyor. Aslında bir nevi kulaklığı kulağınıza gömüyorsunuz diyebiliriz. Ürünün Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23