• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kopya Adnan Oktar çetesi onlarca kadını 'Kedicikler' gibi kandırdı

Yeniakit Publisher
2020-01-04 14:19:00 -
Kopya Adnan Oktar çetesi onlarca kadını 'Kedicikler' gibi kandırdı

Ümran Yılmaz ve Şeküre Örgüt isimli iki kadın Adnan Oktar çetesini kopyalayıp 40 kadını 'Kedicikler' gibi kandırdı. Aralarında eski milletvekillinin eşinin de bulunduğu kadınlardan para alan örgüt, cinsel istismara bile kalkıştı.

İzmirli edebiyat öğretmeni Ümran Yılmaz, mesleğini bıraktı! Yanına kuaför Şeküre Örgüt'ü aldı. İkili kendini yaşam koçu olarak tanıtıp kadınları sosyal medyadan kandırdı.

20 kadın aynı evde alıkonuldu

Takvim'de yer alan habere göre; Ümran Yılmaz ve yardımcısı adını "inziva" koyduğu eve kapanma etkinliği yaptı. 20 kadın aynı evde günlerce çıkmadan eğitim adı altında alıkonuldu. Üniversite hocası L.K. da örgütün mağdurları arasındaydı.

''60 bin liradan fazla paramı aldı''

Çete hakkında suç duyurusunda bulunan L.K. şu ifadeleri kullandı: ''Facebook'ta Ümran Yılmaz hesabından yayınlanan ve görünüşte masum olan "Şükür Kutusu" isimli bir paylaşımı o anki ruh halimle beğendim. Yılmaz da beni takibe alıp duygusal boşluğumdan faydalandı. 60 bin liradan fazla paramı aldı.'' 

Aralarında eski milletvekili eşi de var

Bu arada suç duyurusundaki belgeler, Ümran Yılmaz'ın dolandırıcılıkta bir hayli yol aldığını da gösterdi. Buna göre B.K. isimli kadın, kocasından aldığı paraları Yılmaz'a getiriyordu. Eski milletvekili eşi olan B.M. ile 80 yaşındaki eski bir milletvekili annesini de eğitimlerine katılması için ikna etmeyi başardı.

"Muz dansı" adı altında cinsel istismar

Ümran Yılmaz ile Şeküre Örgüt, sözde "muz dansı" adı altında kadınlara cinsel istismara bile kalkıştı. Kadınları günlerce eve kapatan ikili, lisanssız ve onaysız zayıflama çayı da satıyordu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İdo1

60yaşındayım bazen düşünüyorum bukadar enayi insanların olduğu bir ülkede hala neden afedersiniz eşekler gibi çalışıyorum 

sahici

demekki bu ülkenin insanın her yolla kandırmak mümkün. insanlar bu kadar mı aptallaşıp sapığa kendini teslim edebiliyor. tabii bunun yıllarca bu sapıklığı yapmasına neden göz yumuldu buda ayrı mesele.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23