• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

KKTC'de 7 yaşındaki çocukta koronavirüs tespit edildi

Yeniakit Publisher
2020-04-05 21:55:00 -
KKTC'de 7 yaşındaki çocukta koronavirüs tespit edildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Ali Pilli, ülkede koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısının 91'e yükseldiğini belirtirken, vakalardan birinin 7 yaşındaki çocuk olduğunu belirtti.

Sağlık Bakanı Ali Pilli, KKTC'de bugün yapılan 238 testte, 3 pozitif vaka saptandığını; toplam test sayısının 2 bin 785'e, toplam pozitif sayısının da 91'e ulaştığını ifade etti.

Bakanı Pilli, bugün Covid-19 testi pozitif çıkan 3 kişiden 2'sinin öğrenci olduğunu belirterek, "Çocuklardan biri 7 yaşında. Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde karantina altına alınarak tedavisine başlanıldı" dedi.

Bakan Pilli, KKTC vatandaşı olan 7 hastanın da iyileşerek taburcu edildiğini belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

O.U.

Bırakın şu yalan haberleri korono virüs diye bir şey yok bu küresel bir tezgah bırakın şu tezgahı köpürttüp tetikçilik yapmayı.

Eylül

Evet öyle bir cok kişi var.Ama niyeyse bize bu guveni veremeyenleti suclamak daha dogru degil mi? Son zamanlarda öldurulen ögretmenler,yutttaki öldurulun ögrenci,üç , bes yaşında tecavuze ugrayan cocuklarin katilleri ekseriyatle daha önce suç isleyenler degil miydi? Açıkçası ben bu endişeyi tasıyorum. Yoksa dediginiz gibi hersey rızayla olmuşsa bunlar muaf tutulmalı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23