• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kızını taciz edildiğini fark eden anne yumruğu salladı!

Yeniakit Publisher
2019-12-30 12:13:00 - 2019-12-30 12:17:42

Pendik’te kızıyla beraber minibüste seyahat eden kadın, kızını taciz ettiği iddiasıyla bir şahsa yumrukla saldırdı.

İstanbul Pendik'te kızıyla beraber minibüste yolculuk eden kadın, minibüsteki bir şahsın kızını taciz ettiğini iddia ederek şahsa yumrukla saldırdı. Duraktaki diğer vatandaşlar da şahsı minibüsün içerisinde tutarak kaçmasını engelledi. O anlar minibüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Pendik'te geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, minibüste kızıyla beraber yolculuk bir kadın, minibüsten inecekleri sırada arkalarında bekleyen bir adamın kızını taciz ettiğini iddia etti. Bunun üzerine kadın adama yumrukla saldırmaya başladı. Şahıs kadınla tartıştığı sırada duraktaki diğer minibüsçüler ve vatandaşlar da sesleri duyarak minibüse doğru geldi. Şüpheli şahıs minibüsten inmeye çalıştığı sırada başka bir kişi tarafından durdurularak minibüsün içerisine çekildi. Minibüse gelen diğer vatandaşların da şahsın kaçmasını engelleyerek yumruklarla saldırdığı görüldü.Öte yandan araya giren minibüs şoförü öfkeli vatandaşları sakinleştirerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı polis merkezine götürdü.

Minibüste genç kızı taciz ettiği iddia edilen şahsın, kızın annesi ve vatandaşlar tarafından dövüldüğü anlar minibüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıs, minibüsten inecekleri sırada genç kız ile annesinin arkasında bekliyor. Daha sonra anne, şahsın kızını taciz ettiğini iddia ederek adama saldırıyor. Çevredeki vatandaşlar da minibüse gelerek duruma müdahale ediyor. Bazı vatandaşlar şahsa yumruk atarken, minibüs şoförü öfkeli vatandaşları sakinleştiriyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Selman

Metrobüse, otobüse erkek olarak artık binilmez oldu. Taciz etti iftirasına birkez de ben uğradım ve bu müfteri kişiler etraftaki saftirik halkı da galeyana getirerek beni saldırıya da uğrattılar.Hiç birine Hakkımı helal etmiyorum,dünyada ve ahirette alacağım olsun. Hala beddua ediyorum ordakilere. Halkımız uyanık olsun,müfterilerin galeyanına gelmesin, kadınlar göründükleri gibi masum değiller, Aile hayatı,Türk aile yapısı,insanların ahlakı artık çok bozuldu. 17 ağustos büyük deprem felaketi öncesi de bu tip azgınlıklar ayyuka çıkıştı ve yine yakında bu tür bir kırılma beklenmektedir.

Wollastonit

Bence annenin tepkisi kadar ve orada bulunanların tacizciyi yumruklaması iyi olmuş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23