• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kimliğini unutan öğrenci okulun bahçesinde bayıldı!

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa’da YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi’ne (TYT) girecek kız öğrenci, kimliğini unuttuğunu fark edince gözyaşlarına boğuldu. Sağa sola kaçışan öğrenci, hiç kimse sakinleştiremeyince bir süre sonra yere yığılıp bayıldı. Öğrenci, kimliğinin getirilmesiyle sınava 1 dakika kala salona alındı.

Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi’ne sınava girmek için gelen M.Y. isimli kız öğrenci, kimliğinin yanında olmadığını fark edince gözyaşlarına boğuldu. Kısa sürede panikleyerek etrafta koşuşturan öğrenci, ailesi, sınav görevlileri ve çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Genç kız, bir süre sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi.

Durumu fark eden duyarlı bir vatandaş, ağlayan öğrencinin yanına gitti. Vatandaş, öğrencinin annesiyle evine giderek kimliğini alıp hızla okula döndü. Kimlik, sınav binasına giriş süresinin bitimine 1 dakika kala yetkililere teslim edildi ve M.Y. sınava girdi.

Kimliği getiren vatandaş, "Elhamdülillah yetiştirdik" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl....

Tipik bir Türkiye klasigi.. Karde$im cocuk okumak icin Sina a girmek icin cirpiniyor, hangi devirdeyiz hersey bilgisayara kayitli.. Anaadi babaadi Dogum tarihi, Mahalle diye o cocuk sinavda iken soru cozerken iki dakika da bulunur teyit edilir.. 50 sene oncesiydi o kimlik tesbit leri $imdi bir tu$a basi yordunuz hersey cikiyor..

Okur

Hayatını bağladığı sınava eksiksiz ve zamanında gidemeyen insandan bir baltaya sap olmaz.Bir gününü yönetemeyen ömrünü yönetemez.Ben çok vicdanlı bir insan olmama rağmen bu insanlara zerre üzülmüyorum.Sınava alınmamalarını destekliyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23