• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kimliğine ve partisine göre kınama! Muhalefetten 3 maymun oyunu

Yeniakit Publisher
2021-06-19 12:24:00 - 2021-06-19 12:26:38
Kimliğine ve partisine göre kınama! Muhalefetten 3 maymun oyunu

HDP binasına yapılan saldırı sonrası jet hızında açıklama yapan CHP Genel Başkanı Meral Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in başını çektiği muhalefet, dün AK Parti binasını hedef alan saldırı karşısında 3 maymunu oynadı.

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde AK Parti binasına molotoflu saldırı düzenlendi.

Bina önüne gelen kimliği belirsiz bir kişi önce çevreyi kontrol etti. Ardından yanında getirdiği mololof kokteylini ateşe verdikten sonra parti binasına atan saldırgan bölgeden koşarak uzaklaştı. Parti binasında kimsenin bulunmadığı sırada gerçekleştirilen saldırıda içeriye düşen molotof nedeniyle küçük çapta yangın çıktı.

Bazı eşyaların zarar gördüğü saldırının ardından alevleri fark eden çevrede oturanlar polise haber verdi.

Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İlçe binasında küçük çaptaki yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Ölen ya da yaralanın olmadığı olayda güvenlik güçleri saldırganı yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis, saldırgan M.E. ve ona yardım ettiği belirlenen Ş.B.yi operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, sorgulanmak üzere Hani İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Soruşturma sürüyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

3 maymunu oynayan muhalefet!

Geçtiğimiz günlerde HDP binasına düzenlenen saldırı sonrası anında kınama mesajı yayınlayan CHP Genel Başkanı Meral Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in başını çektiği muhalefet ve onun tasması altındaki gazeteci görünümlü şahıslar, AK Parti binasına yapılan molotoflu saldırıda kafayı kuma gömdü.

3 maymunu oynayan muhalefetin, saldıra uğrayanların kimliğine ve partisine göre kınama yapması vatandaşların tepkisini çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neron11

Pkk'nın uşağı oldu zavallı muhalefet

Malatyalı

inşallah birlikte yok olursunuz partileriniz dağılır memleket kurtulur millet biraz rahat eder
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23