• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kayseri Valisi Çiçek: Devlet gereğini sonuna kadar yapacak

Yeniakit Publisher
2024-07-01 02:53:00 -

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin, bir çocuğu taciz ettiği iddiasının ardından bölgeye gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek; gerekenin yapılacağını açıkladı.

Danişmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu bir kişi, iddialara göre 5 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu taciz etti. Olayın ardından toplanan kalabalık grup, şahsı almak için taşkınlık çıkardı. Bölgeye gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek vatandaşları sakinleştirmek için görüşmeler yaptı. Burada konuşan Vali Çiçek; "Ben sizin öfkenizi çok iyi anlıyorum. Gerçekten çok kızgın olduğunuzu ve bu olayın alçak bir olay olduğunu biliyorum. Size valiniz olarak söz veriyorum. Bir daha Danişmentgazi Mahallesi'nde böyle alçaklık olmayacak. Hiçbir polisimizin ve vatandaşımızın burnu kanamasın. Ne gerekirse yapacağız. Ama şu an dağılalım. Ne polisimizin ne de kimsenin canı yansın. Lütfen herkes evlerine gitsin. Devlet gereğini sonuna kadar yapacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Halit Ülker

Sonuna kadar iğrenç kınıyorum (fakat ya bu bir iftira ise bu vebalin ne kadar büyük olduğunu bilen varmı beyler itidalli davranış sergilemek gerekiyor vesselam) müslüman uyanık olmak zorunda.

Ahmet Faruk Çarıkcıoğlu

Devlet gereğini yapacaktır. Vatan hainlerine prim yaptırmayalım. Apocular ve fetöşler def çalıp oynuyorlar herzamanki gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23