• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kassam Tugayları ateşkes önerisini reddetti! 'Neden şimdi yoksa...'

Yeniakit Publisher
2021-05-13 01:35:00 -
Kassam Tugayları ateşkes önerisini reddetti! 'Neden şimdi yoksa...'

Kassam Tugayları ateşkes önerilerini kesin bir dille reddetti. İşgalci İsrail'in de Hamas ile ateşkese varılması önerisini reddettiği açıklandı.

İsrail hükümetinin abluka altındaki Gazze Şeridi'nde yönetimi elinde bulunduran Hamas ile ateşkese varılması önerisini reddettiği bildirildi.

Yediot Aharonot gazetesinde yer alan habere göre, Rusya Dışişleri Bakanlığı, Tel Aviv yönetimine Hamas ile ateşkese varılması önerisinde bulundu.

Haberde, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun dün akşam yapılan güvenlik kabinesi toplantısında Moskova'nın ateşkes önerisini geri çevirdiği konusunda kabine üyelerini bilgilendirdiği ifade edildi. Söz konusu toplantıda İsrail ordusuna Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını yoğunlaştırılması talimatı verilmişti.

Kassam açıklama yaptı

Kassam Tugayları ateşkes önerilerini kesin bir dille reddetti.

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, “Biz kesin bir şekilde ateşkes görüşmelerini reddediyoruz. Peygamber mirâsı Aksâmız için savaşıyoruz. Barış arayanlar şimdiye kadar neredeydiniz?! Neden şimdi, yoksa füzelerimiz size de mi acı verdi?! Yoksa füzelerimizi bu şekilde etkili beklemiyor muydunuz?!'' ifadeleri kullanıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Gantz'ı korku sardı:

Times of Israel'de yer alan habere göre Gantz, sokaklardaki şiddet olaylarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Bam Yat, Acre, Lid ve diğer kentlerde bu gece meydana gelen olayları "şok edici" ve "mide bulandırıcı" olarak niteleyen Gantz'ın, "Gazze'deki savaşı kazanıp, evdeki (savaşı) kaybetmemeliyiz." uyarısında bulunduğu aktarıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayrettin HATUNOĞLU

Bu Kassam Tugaylarını da düşmana göster geri çek. Kuru ve boş gürültü bir işe yaramıyorlar. Yaygara koparıp ortalığı karıştırmaktan gaygı. Asarız keseriz arkası yok.

Ali Karakeseli

Sonra İsrail bizi dövdü. Böyle saçmalıkla değil. Ateşkesle değil. Çözüm barış ile olur. Savaş dediğin halklar arası değil, sınıflar arası olur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23