• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaş nasıl kalınlaştırılır?

Yeniakit Publisher
2018-06-23 19:22:00 - 2018-06-23 19:22:29
Kaş nasıl kalınlaştırılır?

Yüz ifadesini belirgin kılan kaşlar bir kadının bakışlarını çarpıcı kılan detaylardan biridir. Kaşlar yüz ifadesinde kızgın, mutlu, şaşkın derken pek çok yüz mimiklerinin yansıtılmasını sağlamaktadır.

Oldukça doğal duran bu kaşlar aynı zamanda yüzün daha genç ve canlı bir görünüm kazanmasını sağlamaktadır. Her kadının kaşı birbirinden farklıdır. Bazıları incecik bir kaşa sahip olurken bazıları doğuştan kalın ve doğal kaşlara sahiptirler. Fakat bu ince kaşlıların kalınlaşmayacağı anlamına gelmez. Birkaç yöntemle ince kaşları kalınlaştırmak mümkündür.

İnce kaşların kalınlaşması için bir yöntem doğru ve dengeli beslenmekten geçmektedir. Her gün 10 bardak su tüketmek, bol bol lif içeren sebzeler yemek, A, C, B3 ve de E vitamini içeren gıdaları tercih etmek gürleşen kaşlar elde edilmesini sağlayacaktır. Tabii bunlar yapılır iken kaşlara mümkün olduğunca ağda veya cımbız değdirmemek gerekecektir. Diğer yöntemlere nazaran daha uzun sürede sonuç verecektir fakat en doğal ve sağlıklı yöntemdir.

Kaş kalınlaştırmada bir diğer yöntem ise sarımsak maskesidir. Kullanılmayan bir diş fırçası vasıtasıyla kaşların çıkış kısmına hafif bir sertlikte masaj yapılır. Buralar biraz kızaracak fakat deri dokusu bu sırada açılarak genleşmiş olacaktır. Ardından 2 diş sarımsak havanda ezildikten sonra zeytinyağı ile birlikte krem kıvamına getirilir. Krem kıvamına gelen sarımsaklarda kaşlara sürülür. Her hafta düzenli olarak 1 kere yapılması önerilir. Zamanla kaşların gürleştiği fark edilecektir.

Bu doğal yöntemlerin yanı sıra daha kısa sürede bir estetik tedavi ile de kaş çıkarımı yapılabilir. Doğallığı seven kadınlara göre değildir fakat hızlı sonuçlardan hoşlanan ve de hiç kaşı olmayan kadınlar için idealdir. Bu yöntemin adı kaş kontürü diye bilinen kaşların daha koyu ve belirginleşmesini sağlayan bir yöntemdir.

İnce kaşların kalınlaşması makyaj teknikleri ile de mümkündür. Kaş kalemleri, kaş farları derken kaşlar için özel olarak üretilen kozmetik ürünler ile kaşların daha belirgin ve gür kılınması mümkündür. Fakat anlık bir kurtarıcıdır, kalıcı bir çözüm olmadığı gibi doğal bir yöntem de değildir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nasılkolay.com'dan alınmıştır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23