• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karpuza tuz dökerseniz...

Yeniakit Publisher
2016-08-23 17:39:00 -
Karpuza tuz dökerseniz...

Japonlar, karpuzu tuzlayarak yiyor. Tuz dökülen karpuzun daha tatlı bir tada sahip olduğu söyleniyor.

Japonlar, karpuzu tuzlayarak yiyor. Tuz dökülen karpuzun daha tatlı bir tada sahip olduğu söyleniyor. Nedeni ise tuzun, karpuzun içindeki şeker tadıyla zıtlık oluşturup karpuzun tatlılığını daha ön plana çıkarması. Siz de bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Kaynak: yemek.com

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23