• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karanlık ODA TV’ye yeşil ışık yakan Ali Babacan’dan Abdullah Gül açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-03-09 09:24:00 - 2020-03-09 10:28:04
Karanlık ODA TV’ye yeşil ışık yakan Ali Babacan’dan Abdullah Gül açıklaması

Yeni parti kurma heveslisi Ali Babacan karanlık ODA TV’ye yeşil ışık tutarak, “Türkiye'deki sorunların temelinde kötü yönetim yatıyor” dedi. Babacan Abdullah Gül ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Hükümeti eleştirerek kendini rezil etmesiyle gündem olan parti kurma heveslisi Ali Babacan, karanlık ODA TV ile ilgili açıklamalarda bulundu.

FOX TV’de İsmail Küçükkaya’ya konuk olan Ali Babacan, bir türlü kuramadığı partisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Oda TV’nin engellenmesi için ne dedi?

"Her devletin kendi güvenliği ile ilgili bazı refleksleri olabilir. Ancak bunun gelişmiş ülkelerde nasıl uygulandığına bakmak lazım. Almanya'nın Fransa'nın bir güvenlik riski yok mu? Bu olmasına rağmen basın özgürlüğü nasıl beraberce ele alınıyor buna bakmak lazım. Türkiye'deki sorunların temelinde kötü yönetim yatıyor.”

Abdullah Gül ile ilgili soruya ne cevap verdi?

"Abdullah Gül ile çok eski dostuz. Ben siyasete girmeden önce tanıyordum. Beni siyasete davet eden kendisi. Bizim parti hazırlık çalışmalarında bize tecrübesiyle ve fikirleri ile çok destek oldu. Ama siyasi kadronun tamamı biz ve bizim arkadaşlarımızdan oluşan kişiler. Bu kadronun mümkün olduğunca siyaseti bilen ve siyasete yeni kazandırdığımız kişilerden oluşuyor. Listemizde göreceksiniz ki daha önce siyaset yapmamış isimler. Yüzde 30 kadın üyelerden oluşuyor. Yüzde 20'ye yakın 30 yaş altı var. Tüzüğümüze genç ve kadın kotası koyduk. Engelli kotamız var."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ERSİN

İKİ TANE KOYUNU YÖNETEMEZLER ÜLKE YÖNETECEKLER

Ulvi Ungay

Fransada Almanya da basın özgürlüğümü var.İstihbarat örgütlerinin hoşuna gitmeyen bir şeyi yayınlayan gazeteciyi bırak hapse atmayı dünya değiştirtiyorlar. Öldürüyorlar.Avrupada yada Amerikada basın özgürlüğü var diyene temkinli yaklaşmak lazım.Çünkü ya maksatlı söylüyordur yada bir hayli safdır.Bu durumdaki Ülke yönetecek bir kişinin yöneteceği ülkenin vatandaşları için ikiside birsirinden kötü.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23