• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karamollaoğlu'ndan şehit Nakşî liderin ailesine ziyaret

Yeniakit Publisher
2020-01-24 08:40:00 -
Karamollaoğlu'ndan şehit Nakşî liderin ailesine ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şehit düşen Nakşibendi şeyhi Muhammed Ziyaeddin’in torunu ve bölgenin kanaat önderlerinden Şeyh Abdülkerim Çevik’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bitlis’in Güroymak (Norşin) ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda şehit düşen Nakşibendi şeyhi Muhammed Ziyaeddin’in torunu ve bölgenin kanaat önderlerinden Şeyh Abdülkerim Çevik’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Karamollaoğlu’na taziye ziyaretinde Saadet Partisi Başkanlık Divanı Üyesi Yaşar Canbay, Din-Bir-Der Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ahmet Faruk Ünsal, Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan ve Saadet Partisi Bitlis il, ilçe teşkilatı mensupları eşlik etti.

Milli Gazete'deki habere göre Karamollaoğlu, Çevik’in abisi Müdderis Yahya Çevik ve bölge âlimlerinden Molla Nurettin Mutlu’ya başsağlığı dileklerini iletirken, yakınlarına ve sevenlerine de sabırlar diledi. Karamollaoğlu ve beraberindekiler taziye ziyaretinin ardından ise Çevik’in kabrini ziyaret ederek fatiha okudu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nadir

Şimdi oraları mı karıştıracak Dikkat etmek gerek ortagı chp ve hdp dir

Ali

Sen git başka yerleri ziyaret et abi abi Temel abi. Valla çok uyanıksın haaaa. Her şeyi siyasete dökeyon annadın nı aga?!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23