Kandil’de PKK elebaşları 'kız' kavgasına tutuştu
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Hakkari'de PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan Berivan kod adlı terörist Kandil'!deki örgüt elebaşları Duran Kalkan ve Mustafa Karasu'nun 'kız' kavgasına tutuştuğunu söyledi.
Hakkari'de güvenlik güçlerine teslim olan Berivan kod adlı kadın terörist, örgütün sözde üst düzey sorumlularından Abbas kod adlı Duran Kalkan (63) ve Averaş kod adlı Mustafa Karasu'nun (60), Kobanili 17 yaşındaki terörist kız yüzünden kavga ettiklerini anlattı.
Berivan, "Duran Kalkan Suriye'den gelen 17 yaşındaki Rıha Gabar kod adlı kızın elini sıkı sıkıya tutmuş, 'Bunu ben yetiştireceğim' dedi. Diğeri de kızın kolunu tutup, kendi tarafına çekti. Arkamı dönüp baktığımda yumruklaşıyorlardı" dedi. Terörist kızın Hakkari'de öldürüldüğü belirlendi.
Sabah