• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kahvede okeyde yakalandılar: Salgından haberimiz yok

Yeniakit Publisher
2020-03-18 23:44:00 -
Kahvede okeyde yakalandılar: Salgından haberimiz yok

Esenyurt'ta koronavirüs önlemleri kapsamında kapalı olması gereken kahvehanede bulunanlar, polisin baskınıyla şaşkınlık yaşadı.

İstanbul Esenyurt'ta, İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs önlemleri çerçevesinde yayınlanan genelgesine uymayan ve kapalı olması gerektiği halde açık bulunan bazı işletmeler, polis tarafından uyarıldı.

Okey oynarken yakalandılar

Polis ekipleri , ilçe genelindeki iş yerlerini denetleyerek, genelgeye uygun hareket edip etmediklerini kontrol etti.

Bir kahvehaneye giren polis, çok sayıda kişiyi okey oynarken yakaladı.

"Salgından haberim yok"

Polis, buradakileri uyarırken bir kişi, salgından haberinin olmadığını söyledi.

"Önlemlerimizi alıyoruz"

Genelgeye uyarak işletmesini kapatan bir kafenin yöneticisi Emrah Örtülü ise, "Dünyayı etkileyen bu virüs vakası bizleri de etkilemiş durumda. Biz önceden önlemimiz aldık, ancak devletimizin verdiği karar doğrultusunda bizde işletmemizi kapattık. Süreç neyi getirecek tam olarak kestiremiyoruz. Burada 40'a yakın çalışan personelimiz vardı. Hepsini zorunlu izne çıkardık. Sektör olarak daha da çok etkileneceğiz gibi gözüküyor. Bundan sonrasını göreceğiz. Her türlü önlemimizi alıyoruz. Bireysel olarak da alıyoruz." diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HAYDIN

SALGINDAN HABERLERI YOK DIYEN BU IBNE DÖLLERINE INANALIMMI BUNLARIN BABALARI IBNE OLMASAYDI BU PICLER ADAM OLURDU BAKIN GECEN SENE STUTTGARTAN TÜRKIYEYE UCTUM STUUTGARTA BEKLERKEN BAKTIN IKI ERKEK BIRBIRINI DUDAKTAN ÖPEREK PERONA GIRDILI BIRAZ ILERIDE IKIN PERONA GIDERKEN IKI ERKEK DAHA DUDAKTAN ÖPÜSEREK AYRIRDI TÜRKIYEYE VARDIGIMDA KARSIMDA KIMI GÖREYI DUDAKLARDAN ÖPÜSEN ERKEK DEDIGIMIZ IBNELER KARSIMDA DURMAZMI BUNA NE DERSINIZ ISTE BÖYLELERI TÜRKIYEDE IBNELITAN BASKA SEY DÜSÜNMEZLER
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23