• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadın derneklerine ve medyaya sert tepki: Kötü yoldan kaç kadın kurtardınız?

Yeniakit Publisher
2018-03-09 01:07:00 - 2018-03-09 01:31:42
Kadın derneklerine ve medyaya sert tepki: Kötü yoldan kaç kadın kurtardınız?

İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak, kadını sömüren feminist kadın derneklerine ve malum medyaya tepki gösterdi.

YENİAKİT.COM.TR - İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi (İFAM) kurucu İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak, kadını 'istismar' eden kadın derneklerine ve medyaya sert çıktı.

KADIN BEDENİNİ SÖMÜREN MEDYAYA YÜKLENDİ

İhsan Şenocak, kadın bedeninden tiraj ve reytin elde eden medyanın kendisini sözde 'kadın savunucusu' olarak göstermesini, insanlık tarihinin en büyük katili ABD'nin insan haklarından bahsetmesine benzetti. Şenocak "Kadını gazetesinde traj, televizyonunda reyting,
podyumunda şehvet metaı yapan iffet yobazlarının Ahkam-ı İslamiyye’yi kadın düşmanı, kendilerini ise müdafi göstermeleri, insanlık tarihinin en büyük katili olan ABD’nin insan haklarından bahsetmesine benziyor." ifadelerinde bulundu.

KÖTÜ YOLA DÜŞEN KAÇ KADINI KURTARDINIZ?
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Aileyi yıkmaktan başka görevi olmayan sözde kadın derneklerine seslenen Şenocak "Kötü yola düşen kaç kadına ulaştınız" sorusunu sordu? Bir de örnek veren Şenocak "Büyük Veli Bedruddin Haseni Hazretleri kötü yola düşen kadınlara,kızıyla para gönderir,"Size vaktinde yardım edemedik,hakkınızı helal edin."der;Bu sözün sarstığı kadınlar da tövbe ederdi.Kadından bahseden kaç çağdaş kadın derneği sahipsizlikten kötü yola düşen kaç kadına ulaştı?!" dedi.

NURETTİN YILDIZ'A DEĞİL İSLAM'A SALDIRIYORLAR

Nurettin Yıldız üzerinden İslam'a yapılan saldırılara da tepki gösteren Şenocak, "Kadının cinselliği üzerinden para kazanmakla maruf ve meşhur olan medya Nurettin Yıldız Hocamıza şu ya da bu fikrinden dolayı değil, Müslümanlığından dolayı saldırıyorsa bir müslüman olarak yanında durmayı vazife telakki ederim." ifadelerini kullandı.

DERTLERİ İSLAM İLE!

Geçtiğimiz günlerde otomobil fuarında artık kadın modellerin kullanılmayacağı haberini paylaşan Şenocak, şu ifadeleriyle asıl dertlerinin kendileriyle değil İslam ile olduğunu ortaya koymuştu: "Yarın başlayacak Cenevre otomobil fuarında markalar kadın model kullanmayacakmış. "Vay yobazlar vay, vay kadın düşmanları vay." diye hönkürecek yok mu? Gerçi hocaların bu konuda bir beyanı yoksa niye hönkürsünler ki? Dertleri İslam'la Toyota ile değil ki!"

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23