• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadıköy'de başörtülü kadına küfür ederek saldıran zanlı adliyeye gönderildi

Yeniakit Publisher
2018-03-16 11:37:00 -
Kadıköy'de başörtülü kadına küfür ederek saldıran zanlı adliyeye gönderildi

Kadıköy'de metro istasyonunda, işe giden başörtülü bir kadına küfür ederek saldıran A.M emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kadıköy'de metro istasyonunda, işe giden başörtülü bir kadına küfür ederek saldıran A.M emniyetteki ifadesinin ardından Kartal'daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Olay, Bostancı Metro Durağı'nda 13 Mart Salı sabah saat 07.22'de meydana geldi. İddiaya göre; Darülaceze'de temizlik görevlisi olan Kerime Pehlivan, Pendik'teki evinden Kayışdağı'ndaki iş yerine gitmek için metroyu kullandı. Bostancı Metro Durağı'nda indi ve istasyondan çıkmak için asansöre yöneldi. Asansör bulunduğu kata geldiğinde asansörden ilk olarak inen kimliği belirsiz kişi Pehlivan'ın yanında beklemeye başladı. Pehlivan asansörün boşalmasının ardından asansöre binmek istedi. O sırada etrafın sakinleşmesini fırsat bilen saldırgan, Pehlivan'a önce tükürdü ardından da "Senin gibi yobazlar yüzünden bu ülke bu halde" diyerek sözlü tacizde bulundu. Korkan Pehlivan hızlıca asansöre binerken, saldırgan geriye dönerek tekrar küfretti.

Pehlivan, iş yerine vardığı gibi eşi Ömer Pehlivan'ı aradı. Ardından da eşiyle birlikte Bostancı Karakolu'na giderek şikayetçi oldu. Eşkali belirlenen saldırganın akbil kaydı kontrol edildi.

'SORSANIZ KADINA ŞİDDETE KARŞIDIR'
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Pehlivan, ''Çok korktum. Saçları uzundu, topuzu vardı. Benim kime ne zararım dokunmuş? İşine gücüne giden kendi halinde bir kadınım. Kimsenin kılığına kıyafetine karışmam. İnsanlara kılığından kıyafetinden saldırır sonra da yobaz ben olurum. Sorsanız kadına şiddete de karşıdır. Şimdi yalnız işe gidemiyorum. Bu toplumun bu insanlardan çektiği artık yeter.'' dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23