• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İzmir’de 'yok artık' dedirten görüntü!

Yeniakit Publisher
2020-03-30 18:05:00 -
İzmir’de 'yok artık' dedirten görüntü!

İzmir'de Nakliyeciler Sitesi'nde çalışanlar, geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgınına karşı sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyarılmıştı. Ancak bugün gelen görüntü uyarıların dikkate alınmadığını ortaya koydu. Çalışanlar, uyarılara rağmen gerekli sosyal mesafeyi koymayarak bir arada durdu.

Türkiye'de, uzmanlar sık sık vatandaşları zorunlu haller dışında evde kalmaları, dışarı çıkmak zorunda olduklarında ise sosyal mesafeyi korumaları konusunda uyarırken, bazı yerlerde bu uyarılar dikkate alınmıyor.

Daha önce uyarı yapılmıştı

İzmir'in Bornova ilçesindeki Nakliyeciler Sitesi'nde de vatandaşlar 1 metre kuralarına uymadıkları, banklarda yan yana oturdukları ve hiçbir önlem almadıkları gerekçesiyle daha önce uyarılmıştı.

Sitede çalışan şoförler ve diğer nakliye personelinin, uyarılara rağmen kalabalık halde, aralarına gerekli mesafeyi koymayarak bir arada durdukları gözlendi. Site yönetimi ve çalışanlarına, sosyal medya kullanıcıları da tepki gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sizofren savar

İZMİRE BİRŞEY OLMAZ.. CHP İZMİR BELEDİYESİ 50 METRE UZUNLUGUNDA HEYKEL YAPTI.. HEYKEL VARSA ORDA VİRUS BİRŞEY YAPMIYOR..

Avini

Onları putlar koruyor hiçbirşey olmaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23