• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Parti’de istifa! 'Partime zarar vermek istemiyorum' diyerek bıraktı

Yeniakit Publisher
2021-08-19 17:22:00 -
İYİ Parti’de istifa! 'Partime zarar vermek istemiyorum' diyerek bıraktı

Hakkında hapis cezası çıkan İYİ Parti’nin Yalova İl Başkanı Erol Tatar, partisinden istifa etme kararı aldı.

İYİ Parti’nin Yalova İl Başkanı istifasını verdi. "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan hüküm giyen il başkanı Erol Tatar, denetimli serbestlikten faydalanarak serbest kalmıştı.

Tatar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaklaşık 2,5 yıl süren görevinden ayrıldığını bildirdi. Büyük bir onur duyarak yaptığı İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı görevini partisine zarar vermemek adına bıraktığını belirten Tatar, şu ifadeleri kullandı:

"Ticaret yapan herkesin başına gelebilecek bir olaydan dolayı ceza aldım. Şu an için Yalova'dayım. Bu süreçte şahsımı arayıp soran, aileme ulaşan herkese teşekkür ederim. Dostlukların zor günlerde olacağını gösterdiler ayrıca birlikte bugüne kadar birlikte yol yürüdüğüm ilçe başkanlarıma, il, ilçe yönetimlerine, il disiplin kurulu üyelerine ve başkan danışmanlarıma çok teşekkür ederim. Bu günden sonra da bir nefer olarak partime ve Genel Başkanım Sayın Meral Akşener'e hizmet etmeye devam edeceğim. Siyasete zaman zaman bu tür yol kazalarının olabileceğini bilerek girdim. Bugüne kadar siyasi süreçte kırdıklarım varsa özür dilerim."

Erol Tatar, 2010 yılında Yalova 4. Asliye Ceza Mahkemesince "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan 4 yıl 12 ay hapse mahkum edilmiş, cezasının kesinleşmesi üzerine 16 Ağustos'ta Kocaeli Açık Cezaevine teslim edilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ziya

Birde demegoci yapmazmi çok üzüldüm))))))

mehmet

senin partin zaten zararda baksana başkanının 28 subattaki aciklamalarina
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23