• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstismar bahanesiyle LGBTİ’ye destek

Yeniakit Publisher
2019-07-07 10:59:00 - 2019-07-07 10:59:17
İstismar bahanesiyle LGBTİ’ye destek

CHP'li belediyelerden destek gören LGBTİ'li sapkınlara son olarak bir destek de Çocuk İstismarı ve İhlali ile Mücadele Derneği’nden geldi.

 Alper Koç  Ankara 

Çocuk istismarı ve ihlali ile mücadele adı altından dernek kuran LGBTİ savunucuları sosyal medya üzerinden LGBTİ’li sapkınların hastalıklı düşüncelerini yaymaya çalışıyor. Son zamanlarda gündemi sıkça meşgul eden LGBTİ’li sapkınlara sosyal medya hesaplarından destek mesajı veren CHP’li belediyelerden sonra bir destek de Çocuk İstismarı ve İhlali ile Mücadele Derneği’nden geldi.

Sosyal medya üzerinden, “LGBTİ’lere bir de bizim gözümüzden bakın” diyerek destek paylaşımı yapan sözde dernek, şu sapkın paylaşımda bulundu: “LGBTİ’lerin hakları ile ilgili olarak da; hepimizin, hep birlikte çaba sarf etmesi gerekir. Sizlerden ricamız, cinsel yönelimin tabiatın içinde bir çeşitlilik olduğunu çevrenizde en az bir kişiye anlatın. Sizden ricamız, çevrenizden en az bir kişiye, her şeyden önce insan olduğumuzu anlatın! Sizden ricamız, her insanın hayatını istediği gibi yaşamaya hakkı olduğunu, her insanın istediğini sevme hakkı olduğunu çevrenizde en az bir kişiye anlatın. Huzur, güven ve mutluluk içinde yaşayacağımız bir dünya umuduyla.

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rabia Zafer

Bu Sapkınları da, Bunlara Destekleyenleri de ALLAH KAHRETSİN.

Abdullah Murat

Esas istismar o tertemiz kalpleri ve beyinler böyle islamdan nasibi olmayan ahlak nedir ondan habersiz şeytanın yolundan giden Allahın kadına ve erkeğe biçtiği fıtratı üzerlerine almayan şereflerine ve namuslarına yüzçevirmiş bir olan rabbinin hükümlerine yüz çevirmişlerin isyan ve ahlaksızlık dolu şeytani fikirleriyle kirletmek Allahın doğru yoluna engel olmak insanları saptırmaktır. Suç günah ile eşdeğerdir Ahlak ise kuran ise Allaha isyan etmemek ve itaatten ibarettir İmansızlar ve kuranı rehber almayanlar ise ahlaka ulaşamaz ve anlayamaz ama bu düşman adledilmelerini engelleyemez Allahın taraftarı olmayan şeytanıon taraftarıdır Allahjn yolunun bozguncuları için kuranda sürülmeleri elleri ve ayaklarının çapraz kesilmesi ve asılmaları hükmü vardır. Şeytan Allaha isyanı ahlaksızlık ve Allahın gabap ettiği büyük günahlara çağırır Allah ise rahmetine ve sevgisine almak için sevdiği ve gabap ettiği fiilleri kitap ve peygamberinin örnekliği ile bildirmiştir Bununla birlikte bu çirkin fiiller ve büyük günahları yasaklamayı ve Allahın hükümleriyle ahlaksızlık ile mücadele etmeyi küfrü seçenlere karşı ise silahlı mücadeleyi emretmektedir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23