• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte İsrail’in yeni uşakları: Siyonist hayranı çıktılar

Yeniakit Publisher
2018-11-08 07:13:00 - 2018-11-08 07:39:31

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İşte İsrail’in yeni uşakları: Siyonist hayranı çıktılar

Brezilya’daki seçimlerde Başkan seçilen Jair Bolsonaro'nun iki oğlu da terör devleti İsrail hayranı çıktı. Carlos Bolsonaro, İsrail istihbaratı Mossad, kardeşi Eduardo'nun da İsrail ordu baskılı tişört giymesi dikkat çekti.

Brezilya’da Başkan seçilen askeri kökenli aşırı sağcı Jair Bolsonaro'nun iki oğlu İsrail hayranı çıktı. İki kardeşin, İsrail'de bir Yahudi yerleşim bölgesinde çekilmiş 2016 yılına ait profil fotoğraflarında bir İsrail futbol takımının ve silahlı bir adamın bulunduğu tişörtlerle poz verdikleri görülüyor.

İlk tebrik İsrail'den gelmişti

Seçimde oyların yüzde 55’ini alan Filistin düşmanı Bolsonaro’ya ilk tebrik Tel Aviv’den gelmişti. Kampanya döneminde "Filistin bir ülke değil" diyen ırkçı liderin, ülkesinin büyükelçiliğini Kudüs’e taşıması bekleniyor.

(Yeni Şafak)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23