• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Batı ahlâksızlığı! Eşcinsel oyuncuya 'iyilik perisi' rolü!

Yeniakit Publisher
2019-10-14 10:48:00 - 2019-10-14 11:01:12
İşte Batı ahlâksızlığı! Eşcinsel oyuncuya 'iyilik perisi' rolü!

Batı'nın küresel sinema endüstrisi tarafından eşcinsel sapkınlığı yayma çabaları artarak sürüyor. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü kazanarak bu ödülü alan ilk siyahi eşcinsel olarak Emmy tarihine geçen Billy Porter, müzikal türündeki Cinderella filminde iyilik perisini canlandıracağını açıkladı.

Batı'dan dalga dalga yayıldıkça Türkiye'de de taraftar bulan ve gün geçtikçe normalleştirilmeye çalışılan eşcinsel sapkınlık, küresel sinema endüstrisi eliyle sistemli biçimde işlenmeye devam ediyor. 

Emmy ödüllü eşcinsel oyuncu Billy Porter'ın, müzikal türündeki yeni film Cinderella’da iyilik perisini canlandıracağı öğrenildi.

49 yaşındaki eşcinsel oyuncu, Cinderella filminde rol alacağını katıldığı New Yorker Festival’de doğruladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Samet Durmas

Batı mahreçli karanlık odaklar bu menfur sapkınlığı adeta dayatıyor. Kapıdan olmadı bacadan giriyor akla hayale gelmedik şeyleri vesile kılarak devamlı sapkın propoganda yapıyorlar. Çocuklara barbi diyerek travesti oyuncaklar üretmekten tutun da yine çocukların ilgisini çeken masallara bu haberin konusu kepaze mahluk gibi dejenere karakterler yerleştirmeye kadar varan alçaklıklara başvuruyorlar. Özellikle çocukları hedef alıyorlar. Amaçları miniklerin beynini yıkamak ve bu homoluk denilen pislik ve sapık itiyadı normalleştirmek. Devletin ve ailelerin bu konuda çok müteyakkız olması gerekiyor. Devlet böyle aşağılık şeylerin miniklere ulaşmasını engelleyici sansür tertibatını alması ailelerin de çocuklarını sapkınlığa karşı bunun tehlikeli bir psiko-seksüel hastalık olduğu hakkında çocukların anlayabileceği bir dilde bilinçlendirmesi lazım. Yoksa bu kadar propaganda ve özendirme sonucunda 25-30 yıla kalmaz milletin yarısı bu iğrenç çukurun içine düşecek!

Zübeyir Durdu

Çocuklarımıza yerli ve milli masal kahramanlarımızı sevdiremezsek Batı’nın her türlü operasyonuna açık hale geliriz. Bizim Nasrettin Hoca ile Deli Dumrul ile Dede Korkut ile nesillerimizi yetiştirmemiz icap ediyor. Bunları çocuklarımızın alakasını celp edecek bir şekle koyamazsak Batı İsrailiyat dolu sapkın hurafelerini yok peri yok vampir yok homo peri diye minik dimağlara dayattıkça dayatacak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23