• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İŞKUR personel alımı! İŞKUR 100 bin personel alımı

Yeniakit Publisher
2020-01-27 21:18:00 -
İŞKUR personel alımı! İŞKUR 100 bin personel alımı

İŞKUR personel alımı! İŞKUR iş arayan vatandaşların en önemli destekçisi. İŞKUR üzerinden kamu ve özel sektöre ait binlerce ilan yayınlanıyor. 2020 yılında İŞKUR'un 100 bin personel alımı ilanı yayınlaması bekleniyor. İş arayan binlerce kişi "İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvurulur?" , "İŞKUR'a nasıl kayıt yaptırılır?" , "İŞKUR ilanları nasıl öğrenilir?" sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte, İŞKUR 100 bin personel alımı detayları…

İŞKUR personel alımı! İŞKUR iş arayan vatandaşların en önemli destekçisi. İŞKUR üzerinden kamu ve özel sektöre ait binlerce ilan yayınlanıyor. 2020 yılında İŞKUR'un 100 bin personel alımı ilanı yayınlaması bekleniyor. İş arayan binlerce kişi "İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvurulur?" , "İŞKUR'a nasıl kayıt yaptırılır?" , "İŞKUR ilanları nasıl öğrenilir?" sorularının cevaplarını araştırıyor.  İşte, İŞKUR 100 bin personel alımı detayları…

İŞKUR kaydı nasıl yapılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse urum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz. Sisteme üye olmak için e-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz.

İŞKUR başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

İşkur’a kayıt yaptırabilmek için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

İŞKUR personel alımı! İŞKUR 100 bin personel alımı

TYP nedir?

İşsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak amacıyla İŞKUR tarafından uygulanan programlardır.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

TYP personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Kuruma kayıtlı işsiz olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç)

İŞKUR personel alımı başvuruları nasıl yapılır?

İŞKUR üzerinden açık ilanlara ulaşabilmek için “esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx” adresine giriş yapmanız gerekiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23