• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İP inkara devam ediyor! Anayasa tartışmasında iyice köşeye sıkıştılar

Yeniakit Publisher
2020-11-25 00:50:00 -

HDP ile ittifak kuran İYİ Parti'nin geçtiğimiz günlerde yeni bir anayasa için HDP ile görüştüğünün ortaya çıkması sonrası İYİ Partili yetkililer 'yapmadık' yalanını savunmaya devam ediyor. İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu katıldığı televizyon programında anayasa sorusu sorulunca çareyi evirip kıvırmakta buldu.

Millet ittifakında yer alan İYİ Parti, CHP, SP ve HDP'nin birlikte anayasa çalışması yaptığının ortaya çıkması ve CHP'li İbrahim Kaboğlu'nun da bunu doğrulaması sonrası İYİ Parti cephesi bunu inkar etmeye devam ediyor.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu katıldığı televizyon programında, " Biz bir anayasa çalışması yapmadık." sözleri sonrası konuk Adem Taşkaya söz alarak, "Yavuz bey ve Aytun Çıray'ın bunu bilmesi mümkün değil, İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Kamil Erozan bunu biliyordu. Çıksın açıklasın." dedi.

Bunun üzerine cevap veren Ağıralioğlu, "Bir çalışma yapsaydık biz bunu söylerdik. Bizim böyle bir şeyimiz yok. Genel Başkanımız da bizim anayasa çalışmamız yok." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kendin söyle,kendin dinle

Yavuz Ağıralioğlu'nu polemik yapsın,lafı orta sahada çevirsin diye parti sözcüsü yapmışlar,o ancak KENDİSİni kandırıyor.Anayasa çalışmasını yapan CHP li İbrahim Kaboğlu açıklama yaptı İyi Partide katıldı diye..

At Yalanı......

Yalan söylemek dinimizce yasaklanmış bunların haberi yok galiba...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23