• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngiltere ile AB anlaşamadı

Yeniakit Publisher
2020-12-05 01:38:00 -
İngiltere ile AB anlaşamadı

AB ile İngiltere arasında ticaret ve gelecekteki ilişkileri şekillendirecek anlaşmaya ilişkin müzakerelerde uzlaşı sağlanamadı.

Avrupa Birliği (AB) Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier, sosyal medya hesabından, AB ile İngiltere arasında yapılan Brexit müzakerelerine ilişkin paylaşımda bulundu.

Londra'da bir haftadır yoğun müzakerelerde bulunduğunu anımsatan Barnier, adil rekabetin sağlanması, denetim ve balıkçılık konularında önemli farklılıklar nedeniyle AB ile İngiltere arasında anlaşma koşullarının sağlanamadığını belirtti.

Barnier, İngiltere'nin Brexit Müzakerecisi David Frost ile müzakerelere ara verme kararı aldıklarını, üstlerine bilgi vereceklerini, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in durumu yarın değerlendireceklerini ifade etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz

ANLAŞAMAZLAR NİYE Mİ İNGİLİZLER APTAL MI ? AB NİN YÜKÜNÜ ÇEKSİN HEMDE ALMAN GÜDÜMÜNE Mİ GİRECEKLER İNGİLİZLER UYANIKTIR ABD İÇİNDE EYALETLERE SAHİP CANADA DA SÖZ SAHİBİ YENİZELLANDA AVUSTRALYA VS YERLERDE SÖZ SAHİBİ DEĞİL Mİ? ALMANLAR SAVAŞLARDA BAŞARAMADIĞINI DÜNYA HAKİMİYETİ HAYALİNİ AVRUPA BİRLİĞİ ADI ALTINDA AVRUPALILARA HÜKMETMEYE KALKIYOR DA..ALAK ULUSLARI KENDİ ETRAFINDA TOPLAYIP SÖZ SAHİBİ OLMAYA ÇALIŞIYOR FRANSA BU OYUNU GÖRDÜ MERKEL MACRON REKABETİ ÇIKTI İSPANYA VE İTALYA PANDEMİ DÖNEMİ YALNIZ BIRAKILDI VE ONLAR KIZGIN İSKANDİNAV ÜLKELERİ ZATEN BU BİRLİĞE İNANMIYOR DİĞERLERİ AĞZINI AÇMIŞ AB HAYALİ İLE YANIP TUTUŞUYOR AVRUPA BİRLİĞİ HİKAYE VE İNGİLİZ AKLI BU TUZAKLARI GÖRÜYOR AVRUPA BİRLİĞİ ALMAN TUZAĞIDIR UYANIK ALMAN DAHA DÜN KURULDUN 1870 TE SEN SIRANI BEKLE DÜNYA HAKİMİYETİ SANA ASLA GEÇMEYECEK VE BİZ TURAN I KURARSAK SANA ÜYELİK İÇİN MÜZAKERE ŞARTLARI KOŞACAĞIZ B.K ALMAN DEVLETİ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23