• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlber Ortaylı FETÖ'nün sızamadığı yeri açıkladı!

Yeniakit Publisher
2020-02-12 20:22:00 - 2020-02-12 21:31:18
İlber Ortaylı FETÖ'nün sızamadığı yeri açıkladı!

Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşide Türk tarih Profesörü İlber Ortaylı, ‘FETÖ’nün nüfuz edemediği yer Dışişleri bakanlığı oldu’ ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımlarıyla Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Tarih ve Gelecek” konulu söyleşide Türk tarih Profesörü İlber Ortaylı, yaklaşık iki saat Türk tarihi, eğitim ve siyaset konusundaki bilgi ve birikimlerini paylaştı.

"Memleketin ümitsiz bir geleceği olduğunu zannetmiyorum"

Ülkedeki siyasi gelişmeleri de değerlendiren Ortaylı, “FETÖ’nün nüfuz edemediği yer Dışişleri bakanlığı oldu. Çünkü insanlar gözlemliyor ne oluyor bitiyor biliyor. Memleketin ümitsiz bir geleceği olduğunu zannetmiyorum. Herkes bir araya gelir ve doğru sinyali veren bir öncüye herkes itaat eder. Türkiye o raddeye geldi. Bizi buraya tarih getirdi. İstanbul batıyor; olmayacak bir coğrafyada anormal bir gelişme var. Kanal açacaksın etrafına evleri nasıl yapmayacaksın. İklim büyükşehirler yüzünden değişikliğe uğruyor. Türkiye sanayiden geçinmek zorunda başka bir şansı yok, ama mühendislerin ancak yüzde 5’i mühendis olarak istihdam edilebiliyor. Bu sorumsuzluktur, ortak mirası iyi kullanamamak demektir” diyerek sözlerini tamamladı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

 
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

Doğrudur fetö dış işlerine sızmadı , gerek te duymadı . Fetö dediğin nedir cıa, ee monşerler zaten onlara hizmet ediyor. Yani dış işleri zaten işgal altında idi, hemde aynı şirketin bir başka bayisi tarafından işgal altında idi

Tuğçe

fetönün sızamadığı tek yer diyanettir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23