• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İdlib şehitleri için başsağlığı mesajları

Yeniakit Publisher
2020-02-28 13:23:47 -
İdlib şehitleri için başsağlığı mesajları

ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), Hak-İş ve Anadolu Yayıncılar Derneğince, Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi saldırıları sonucu şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı yayımlandı.

YÖK'ün açıklamasında, "Kahraman Mehmetçiğe Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Kederli ailelerin ve aziz milletimizin başı sağ olsun. Rabbimiz, Türk ordusunun ve bütün güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun." ifadelerine yer verildi.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, yayımladığı mesajda, sınır güvenliğini sağlamak, Türkiye ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak amacıyla başlatılan haklı davada Mehmetçik başta olmak üzere Başkomutan ve seçilmiş siyasi iradenin arkasında bulunduklarını belirtti.

"Gün sessiz kalma değil, milli birlik ruhuyla, bir ve beraber olma günüdür." ifadesini kullanan Arslan, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına, aziz millete ve Genelkurmay Başkanlığına başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

Arslan, ayrıca vatandaşlardan sosyal medyadaki bilgi kirliliği ve provokasyonlara karşı dikkatli olmalarını istedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

- Anadolu Yayıncılar Derneğinden uyarı

Anadolu Yayıncılar Derneğince yapılan açıklamada da şehitlere rahmet dilendi.

"Ülke olarak yasta olduğumuz bugünlerde kara propaganda yapan birtakım medya kuruluşları ve sosyal medya hesaplarına alet olmamamız gerekir." ifadesine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ülkemizin bekası ve huzur için yerel medya kuruluşlarını sağduyu ve itidalli yayın yapmaya davet ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilen bilgilerin dışında herhangi bir bilgi kullanılmamalıdır. Yerel medya Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimizin yanındadır. Halkımıza gerçek ve sağduyulu bilgilerin verilmesi önemlidir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23