• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yeni genelge! Kesinlikle müsaade edilmeyecek

Yeniakit Publisher
2021-01-26 17:01:00 -
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yeni genelge! Kesinlikle müsaade edilmeyecek

İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine kayak merkezlerindeki otellere ilişkin yeni genelge gönderdi.

Genelgeye göre, konaklama tesisleri için saat 22.00'den sonra getirilen müzik yayını yasağı kayak otellerinde kısıtlamanın olduğu süre ve günlerin tamamını kapsayacak. Yiyecek-içecek servisi başta olmak üzere müşterilerin topluca bir araya gelmelerini engelleyecek tedbirler alınacak, etkinliklere müsaade edilmeyecek.

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge şöyle:

- Konaklama tesisleri için getirilen “açık alanlar dahil restoran, lokanta ve diğer otel salonlarında canlı müzik, kayıt dinletilmesi vb. her türlü müzik yayınına saat 22.00’den sonra izin verilmeyecek.

- Kural, kayak otellerinde sokağa çıkma kısıtlaması olduğu süre ve günlerin tamamını kapsayacak şekilde uygulanacak.

- Yiyecek-içecek servisi başta olmak üzere müşterilerin topluca bir araya gelmelerini engelleyecek her türlü tedbir alınacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Parti, eğlence vb. etkinliklerin düzenlenmesine kesinlikle müsaade edilmeyecek.

- Telesiyej, teleski gibi mekanik hatların iniş ve biniş noktalarında olası yığılmaları engellemek için fiziki mesafe kurallarına uygun bekleme alanı düzenlenecek.

- Emanet dolaplarının sosyal mesafe kuralına uygun şekilde, konakladığı sürece aynı dolabın aynı misafir tarafından kullanımı sağlanacak kayak otelleri ve tesislerinde covid-19 tedbirleri, valilik ve kaymakamlıklarca il/ilçe salgın denetim ekipleri ve kolluk görevlileri tarafından düzenli olarak denetlenecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ayhan

Ya géçin bunları kardesim siz önce gidinde o ganyanların önüne bakın üst üste herkez kayak merkezleri gibi aynı ama fatura her zaman ki gibi cafe ,kıraathane ve lokantalaŕin yazıktır zaten kıt kanaat geçinen bu esnaftan ne istiyorsunuz birde sıkılmadan yok 500 lira veriyoz yok 1000 lira veriyoz yok krediyi erteliyoruz diye sıkılmadan tv lere çıkıyorsunuz istemiyoruz kardeşim açın işyerlerimizi 1500 lira parayıda bilim kuruluna verin harcasınlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23