• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Herkes koronavirüsü konuşurken bu görüntüler Sivas'ta çekildi!

Yeniakit Publisher
2020-03-20 08:56:00 - 2020-03-20 08:58:17

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Herkes koronavirüsü konuşurken bu görüntüler Sivas'ta çekildi!

Sivas, Suşehri'nde yöresel kıyafetleri ile dolaşan bir grup Taylandlı turisti görenler şaşkınlık yaşadı. Turistlerin 1 Mart'ta Türkiye'ye giriş yaptıkları belirtildi.

Sivas'ın Suşehri ilçe merkezinde, turuncu renkli yöresel kıyafetleriyle tek sıra halinde yürüyen Taylandlı turist kafilesi dikkat çekti.

Kafileyi şaşkınlıkla izleyen ilçe sakinleri, bu kişileri Çinlilere benzetti.

Birçok kişinin meraklı bakışları altında yürüyen turistler, etrafı selamladı.

İlçede bazı kişilerin koronavirüs yayabilirler endişesi ve sosyal medya paylaşımları üzerine, turistlerin konakladığı otelin yetkilisi açıklama yaptı.

Otel yetkilisi Serhat Güven, "Son 2 gündür ilçemiz caddelerinde görülen Tayland vatandaşı olan turistler, işletmemizde konaklamışlardır. Otelimize giriş yaptıkları an itibariyle Suşehri Kaymakamlığı'na bilgi verilerek Suşehri Toplum Sağlığı Merkezi ile koordineli olarak gerekli sağlık kontrolleri yapılmıştır ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Fakat sosyal medya üzerinden kişilerle alakalı birçok farklı resim ve video paylaşılarak insanları tedirgin edici yorumlar yapılmaktadır. Şahıslar otelimizden ve ilçemizden ayrılmışlardır, herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir." dedi.

Yapılan araştırmada Taylandlı turistlerin, 1 Mart'ta Türkiye'ye giriş yaptıkları ve illeri dolaştıkları öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İngiliz Kemal

Bu ortamda Budistler niye gelir ki! Budistlere göre et, savaş, öldürmek yasak,ancak Myanmar'da Müslümanları budistler katletmişti. Virüs ortamında bunlar Sivas gibi milliyetçi-muhafazakar bir ilimizde ne gezer? Sivaslılardan kimlerle temas ediyorlar? Takip ve tarassut edilmeliler.

Adamlar nasıl olsa çıkamıyorlar

Misafirimiz oldular yapacak birşey yok aynı kaderi paylaşıyoruz enaz bunlarda bizim kadar risk altındalar hem bilmedikleri bir ülkede ama TC daha iyi bakar bunlara :)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23