• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her evet PKK’ya sıkılan bir kurşundur

Yeniakit Publisher
2017-04-03 05:47:00 - 2017-04-03 11:21:36
Her evet PKK’ya sıkılan bir kurşundur

16 Nisan halkoylamasında tercihlerinin ‘evet’ olduğunu açıklayan İzmir Şehit Aileleri Derneği Onursal Başkanı Yavuz Alphan, “Referandumda PKK’lı hainler hayır diyorsa, FETÖ’cüler hayır diyorsa, alçak Haçlı orduları hayır diyorsa, bizlere de onlara mermi gibi evet oyu göndermek düşer” dedi.

AK Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi, Hüda Par gibi Müslüman Anadolu’nun asli unsurlarını temsil eden partilerin tercih olarak belirlediği 16 Nisan referandumundaki “Evet” kampanyasına çeşitli STK’ların yanı sıra şehit aileleri de destek veriyor. Halkoylamasında tercihlerinin Evet olacağını açıklayan İzmir Şehit Aileleri Derneği Onursal Başkanı Yavuz Alphan, çocuklarını katleden terör örgütü PKK ile aynı safta yer almayacaklarını belirtti.

HAYIR DİYEN PKK’NIN YANINDA YER ALMIŞ OLUR

Akit’e konuşan İzmir Şehit Aileleri Derneği Onursal Başkanı Yavuz Alphan, “Tercihimiz de temennimiz de Evet oyudur. Dualarımız da Evet oranının yüksek olması yönündedir.” dedi. Şehit ailelerini temsil ettikleri iddiasıyla açıklama yaparak Hayır oyu isteyenlere tepki gösteren şehit babası Yavuz Alphan, “Biz PKK’nın hayır dediği seçimde hayır oyu verirsek ahirette şehit çocuklarımız bizim yakamıza yapışmaz mı?” sorusunu yöneltti. Alphan, “16 Nisan’da her hayır oyu, şehitlerimizin maneviyatına sıkılacak bir kurşun olacaktır.” diye konuştu. İzmir Şehit Aileleri Derneği Onursal Başkanı Alphan, “Ben bir şehit babasıyım. Benim çocuğumu kim katletti? PKK katletti. Ben PKK’nın hayır dediği seçimde hayır oyu verirsem ahirette o çocuğum benim yakama yapışmaz mı? ‘Ey baba ben vatan için, bayrak için, ezan için canımı verdim sen gittin o katillerle beraber oldun’ demez mi? Türkiye’de hangi şehit ailesi hayır derse PKK’lıların yanında yer almış olur, çocuklarının katilleriyle işbirliği yapmış olur. CHP’li olabilirler, vekil seçiminde gitsin istedikleri gibi oy versinler. Ama bu referandumda kendi çocuklarını öldüren PKK’nın dediğini yaparak hayır oyu verirlerse onların vicdanından, haysiyetinden şüphe ederim.” sözlerini sarf etti.

HAYIR VERİRSEK ŞEHİTLERİMİZ BİZİ AFFETMEZ

“Bu referandumda hayır oyu vermek ile PKK’ya erzak göndermek arasında fark yoktur.” diyen Yavuz Alphan sözlerini şöyle sürdürdü: “Teröristler kendilerine can suyu olması için, moral ve motivasyon için dört gözle hayır beklerken, elebaşları her gün çıkıp ‘hayır oyu kullanın’ derken, PKK gazetesinin manşetlerinden hayır yönlendirmeleri eksik olmazken bizim bu gaflete düşmemizi tarih affetmez. Çocuklarımız, yavrularımız, aziz şehitlerimiz bizleri affetmez. Her hayır oyu, şehitlerimizin maneviyatına sıkılacak bir kurşun olacaktır.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

HAİNLERE MERMİ GİBİ 'EVET' GÖNDERELİM

Şehit babası Alphan, “Şu referandumda PKK’lı hainler hayır diyorsa, 15 Temmuz’da darbe yapıp yüzlerce vatandaşımıza kurşun yağdıran FETÖ’cüler hayır diyorsa, Avrupa yani alçak Haçlı orduları hayır diyorsa bizlere onların yardakçılığını yaparak sandıkta hayır oyu vermek değil, onların dediğinin tam tersini yapmak ve onlara mermi gibi evet oyu göndermek düşer.” şeklinde konuştu.

 

FARUK ARSLAN

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23