• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP’ye artık dur denilsin!

Yeniakit Publisher
2020-01-09 12:02:00 - 2020-01-09 12:03:04
HDP’ye artık dur denilsin!

Şehit aileleri dernekleri Akit aracılığıyla yaptığı açıklamalarda, “HDP’nin terör örgütü PKK’yla, Kandil’le bağlantılarını bilmeyen yok. Araştırılan her ismin PKK’yla bağlantısı, fotoğrafları ortaya çıkıyor. HDP, PKK’dan vazgeçmiyorsa, biz HDP’den vazgeçelim. CHP de, İYİ Parti de diğer partiler gibi HDP’ye karşı cephe alsın. Çünkü HDP’nin her şeyi ortada” dediler.

 Hasan Eğrigöz  Ankara 

Terör örgütü PKK ile ilişkilerini kesmeyen HDP’li belediyelere kayyım atanmaya devam ederken HDP’li Silvan Belediye Meclis Üyesi Şifayet Boşatlıoğlu’nun, silahlı PKK’lı teröristlerle beraber hendek teröründe rol aldığına dair görüntüler ortaya çıktı. Akit aracılığıyla bütün HDP’lilerin araştırılması çağrısı yapan şehit aileleri dernekleri, “Partiler, HDP’ye karşı cephe alsın” dediler. Konuya ilişkin Akit’e açıklamalarda bulunan Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir ile Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, “HDP’nin terör örgütü PKK’yla, Kandil’le bağlantılarını bilmeyen yok. Araştırılan her ismin PKK’yla bağlantısı, fotoğrafları ortaya çıkıyor. O zaman hepsi araştırılsın. HDP, PKK’dan vazgeçmiyorsa, biz HDP’den vazgeçelim. Kendine ‘Atatürk’ün partisiyiz’ diyen CHP de, ‘Ülkücüyüz’ diyen İYİ Parti de diğer partiler gibi HDP’ye karşı cephe alsın. Çünkü HDP’nin her şeyi ortada” dediler.

“Her isim araştırılsın”

Şehirlerdeki terör örgütü PKK yandaşlarına detaylı bir araştırma yapılması gerektiğine dikkat çeken Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, “HDP’nin meclis üyeleri veya HDP’nin il, ilçe başkanları olsun bütün HDP’li isimlerin kesinlikle terör örgütleri ile bağlantıları vardır. Biz yıllardır yazıyoruz, söylüyoruz. Türkiye’de nerde HDP’li varsa, ne kadar HDP’li varsa araştırılması lazım. Biz bu durumu Mardin’de de yaşadık. İçişleri bakanlığımız detaylı bir araştırma başlatırsa zaten her şeyleri ortaya çıkacak. Kahraman Mehmetçik dağda terör örgütü PKK ile mücadele ederken, şehirde terör örgütü yandaşlarının elini kolunu sallayarak dolaşması doğru değildir” görüşünü savundu.

“HDP demek PKK demektir CHP bunu görsün”

CHP’ye “HDP demek PKK demektir” diyerek hatırlatma yapan Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz da; “HDP’nin terör örgütü PKK’yla, Kandil’le bağlantılarını bilmeyen yok. Araştırılan her ismin PKK’yla bağlantısı, fotoğrafları ortaya çıkıyor. O zaman hepsi araştırılsın. HDP, PKK’dan vazgeçmiyorsa, biz HDP’den vazgeçelim. Kendine ‘Atatürk’ün partisiyiz’ diyen CHP de, ‘Ülkücüyüz’ diyen İYİ Parti de diğer partiler gibi HDP’ye karşı cephe alsın. Çünkü HDP’nin her şeyi ortada. Özellikle CHP’ye sesleniyorum; HDP demek PKK demektir. Bu bahsettiğimiz meclis üyesi, Diyarbakır’da, hendek olaylarında PKK’yla bire bir çalışmış. Yani daha ne olsun? Partilerimizin kesinlikle birlik beraberlik içerisinde HDP’ye karşı olmalıdır. Bu konuda Hükümete destek versinler. HDP’lilerin bağlantıları açıktır. ‘Terörist’ dememiz için birini öldürmesi mi gerekiyor?” şeklinde konuştu.

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

gencoglu

“HDP demek PKK demektir CHP bunu görsün” DEMİŞ ŞEHİT AİLELERİ BAŞKANI DA sayın başkan zaten dananın kuyruğu burda kopuyor zaten hdp pkk demek olduğu için chp HDPKK İLE KUCAK DANSI YAPIYOR yoksa pkk lı olmasalar selam vermezdi

Ahmet

Kılıçdaroğlu ve yardımcıları zaten pkk sempatizanı 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23