• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'li belediyelerden şaka gibi adım!

Yeniakit Publisher
2019-09-02 08:42:00 -
HDP'li belediyelerden şaka gibi adım!

Güneydoğu'da yaygın hale gelen kaçak elektrikle mücadele için dağıtım şirketleri tarafından kurulan panolar HDP’li Silopi Belediyesi tarafından kaldırıldı.

DEDAŞ, kaçak elektrik kullanımını önlemek için elektrik kablolarının yeraltına alınması ve panolama çalışması başlattı. Güneydoğu illerini kapsayan çalışmalara HDP’li belediyeler engel oldu. 

Türkiye’de kaçak kullanımın en çok olduğu bölgelerden olan Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde DEDAŞ’ın önleyici panoları HDP’li belediyeye bağlı zabıta ekipleri tarafından kaldırılıp yıkıldı. 

DEDAŞ'A DAVA AÇTILAR

DEDAŞ yetkilileri çalışmalar sırasında bazı grupların da saldırması üzerine polisten yardım istedi.  HDP’li belediye ‘sokaklar çalışma nedeniyle zarar görüyor’ diyerek çalışmaları zabıta eşliğinde durdurdu. DEDAŞ’a da dava açtı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mikail okuroglu

Nasıl engel olunur gerekeni en hızlı bir şekilde devlet yapsın .

Bekir Güney

Orada devlet neden hdp lilere neden mü dahale edilmiyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23