• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Kararlılıkla devam edeceğiz

Yeniakit Publisher
2022-11-19 19:12:00 -
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Kararlılıkla devam edeceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati Nebati, işletme ve KOBİ'lerin desteklenmeye devam edileceğini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Yaşar Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşmesine ilişkin paylaşım yaptı.

İş dünyası ile istişare odaklı gerçekleştirdikleri görüşmeleri sürdürdüklerini bildiren Nebati, "Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde, üretim odaklı politikalarımızla ülkemizin ekonomik gelişiminde stratejik bir öneme sahip olan KOBİ'lerimizi ve işletmelerimizi desteklemeye kararlılıkla devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

emekli

seçime kadar devam edebilirsin...

Abdullah biri

Sayın bakanım, reis covit döneminde bazi meskeklere vergi muafiyeti verdi diye , Maliye ye hizmet eden Yeminli Mali Müşavir lerin tastikledigi senetli hacizler hem vetgiden düşülüp hemde ayrica hacizler tahsil ecilip cift vurgun yapılıyor. Beytül mala ihanet eden vetgi kaybina ugratan şirketleri kurum ve kişiler kim varsa af edersenz, artı adliyelerdeki hacize devam edilen dosyaların maliye tarafından incelenip vetgi mükellefiyetleti ve fatura varmi yoksa vergiden kacırilan belgesiz cek senet hacizlerinin , vergi kacakcılgı tutarın 4 katı ceza kesilmesi geriye dönük beyannemelerin yeniden düzenlenmesi v.u.k yeri yokmu. Niye adliyeletdeki cek senet haciz işlemlerini yapanlar genelde ticaret adi altında tefeciler oldugunu sagır sultan bile bilirken.maliyeden adliyelerdekihacizli cek senet dosyalarının takibi yapılıp devletin gücünü gostermiyor tefeci ve tefeci gibi ticaret yapanların önü acılıyir. Hem belgesiz ticaret yapanların sonrada hacize gidenlerin önü kesilip. Tefeciler birer birer bırakır. Hemde insanlar ticaretini kolay yapar. Piyasa canlanır. Dürust tüccar bircunu öder vergisini verir. Haciz olan insanların cogu da saf iyi niyetli insanlar. Sahtekar zaten adliyelik olmaz işi kanun boşlugunu bilir. Belgesiz haciz olmaz ise piyasa canli paraya gercek ticarete döner 15 Temmuz 2016 da fetöcıacıların ekonomiyi zora koymak icin bir cok insanı hileli yollarla haciz edip zaman aşımından 5 yıllık zaman aşımından kurtarıyorlar. Fakat hacizi olan ve hala devam eden tefefetöcıacılar ekip olarak devam edenlerin adliyedeki haciz dosyalarına ne verdin yoksa gerye dönük vetgi kaydi ile senedin cekin tarihi ile kayd edme gerekir. Adalet bakanlıgı ile maliyenin baglantısı sadece harc icimi. Bu vebal vetgi kaybına sebeb mason avukatların işleri ni kolaylaştırmak icin ata kanunlarla devlete verdigi zararın önüne gecin vebal altındasınız ben yazıyorum sizde okuyun okumazsanizda okuyan biri size bildirsin yada akitci kardeşler bu yorumu direk size aktarsın. Devletin kurumlar arası iletişimsizligi vetgi kaybı önlensin hacizlerin bir cogu tefe yada tefeci ticaretli olanların at ciftligi gibi gezinmelerine izin vermeyin. Gercek ticaret olması icin ekonomide bu vergi kacakcılıgı cezalarını kesin allah icin tüm maliye beytül mala gelen gelirin yok olmasından vebal altındadır. Icra senet cek dosyalarına maliye el atsın bak carşı pazar nasıl düzene girer hareket saglanir. Bu iyiliktir hem devlete hem millete acil hemen dügmeye basın hareket başlasın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23