• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hakkari görevlendirme yapılan belediyeyle 'değişim ve dönüşüm'ü yaşıyor

Yeniakit Publisher
2020-07-25 14:49:00 -
Hakkari görevlendirme yapılan belediyeyle 'değişim ve dönüşüm'ü yaşıyor

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, cadde ve sokakları daha güzel bir görünüme kavuşturmak amacıyla hummalı çalışma yürütüyor.

Hakkari Belediyesi, "2020-2023 Hakkari Değişim ve Dönüşüm Projesi" kapsamında alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda kentin altyapısını güçlendiren belediye, bir yandan da kaldırım, orta refüş ve aydınlatma sistemlerinin bulunduğu alanlarda yeşillendirme çalışmaları yaprak kente güzel görünüm kazandırıyor.

Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Dağgöl Mahallesi'ndeki Medeni Sancar Kavşağı'nda yürütülen çalışmaları inceledi.

"Hakkari adeta şantiyeye dönmüş"

Akbıyık, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak halkın daha rahat ve mutlu yaşayabilmesi için her alanda hizmetlerinin devam ettiğini söyledi.

Belediyenin tüm birimleriyle 24 saat çalıştığını ifade eden Akbıyık, şöyle konuştu:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

''Özelikle kaldırım, orta refüjlerde yaptığımız düzenlemeleri denetliyoruz. Yaklaşık 2 bin metrekare doğal çim, doğal taş ve damlama sulama sistemi ile caddelerimizi, sokaklarımızı daha da güzelleştiriyoruz. Bunun yanından aydınlatma sistemini yaptık. 11 kilometrelik beton ve asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Her alanda Hakkari adeta şantiyeye dönmüş. Yaptığımız her hareket, her iş, her etkinlik Hakkari'deki vatandaşlarımızı daha mutlu, daha güzel ve daha müreffeh bir hayat yaşamaları için. Hizmetlerimiz inşallah bundan sonra da artarak devam edecektir.''

Akbıyık'a, incelemelerinde İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk'te eşlik etti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23