• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HAK-İŞ Başkan Yardımcısı Şahin: Virüse karşı birlik çağrısı

Yeniakit Publisher
2020-03-31 10:34:00 -
HAK-İŞ Başkan Yardımcısı Şahin: Virüse karşı birlik çağrısı

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin virüse karşı birlik uyarısında bulundu.

 Yeni Akit  Ankara 

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, insanlık tarihi boyunca her dönemde salgın hastalıklar ve doğal felaketler çok ciddi can kayıplarına yol açtığını belirterek, vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Salgın hastalıklara dikkati çeken Şahin, şu değerlendirmede bulundu: “2019 yılının son günlerinde Çin’de başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan salgın, giderek yaygınlaşarak hızla can almaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın vaktinde aldığı tedbirlerle virüsün ülkemize girişi uzun süre engellenmesine rağmen maalesef yurtdışı kaynaklı vakaların sayısında artışlar görülüyor.

Fedakarlık dönemine girdik

İnsanlığın karşı karşıya kaldığı bu krizin üstesinden gelebilmek için daha çok fedakârlık yapmamız gereken bir döneme girdik. Bu manada ‘Evde Kal’ çağrısına uymak hayati önem taşıyor. Öncelik virüsün yayılmasını önleyici tedbirleri almaktır. Burada resmi makamların tedbirlerine uymanın vatandaşlık görevi olduğu unutulmamalıdır. Devletimiz sorumluluklarını yerine getirirken bizler de kişisel sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için iyi beslenme, günde sekiz saat uyuma, stresten uzak kalma ve egzersiz. Bunların dışında, hepimizin yapması gereken en önemli şey, sosyal medyada yapılan dezenformasyona karşı çok dikkatli olmamızdır.”

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23