• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haddini aşan Sedef Kabaş gözaltına alındı

Yeniakit Publisher
2022-01-22 07:48:00 -
Haddini aşan Sedef Kabaş gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a utanmadan hakaret eden Sedef Kabaş isimli gazeteci kılıklı provokatör gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a televizyon programında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan Sedef Kabaş için RTÜK tarafından da inceleme başlatıldı. Soruşturma kapsamında polis ekipleri saat 02.00 sıralarında Kabaş'ın Sarıyer'deki evine giderek gözaltına aldı.

Televizyon programında Başkan Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındığı belirtilen Kabaş, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ardından Kabaş'ın 2 avukatının da Emniyet Müdürlüğü'ne geldikleri öğrenildi.

Avukat Uğur Poyraz ise gözaltı olayı ile ilgili sosyal medya üzerinden, "Müvekkilim Sedef Kabaş Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğünde. Ben de şimdi yanına geçiyorum" şeklinde paylaşım yaptı.

Olay

Sedef Kabaş, "Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur" gibi küstah ifadeler kullanmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İsmail

Muhalefetten çok muhaleflik yapan ekranlarda 10 larca militan izliyoruz hergün bu ve bunun gibi itlere ceza vermezsen itibar suikasti ile bir şey yapmamak içten bile değil

büyük baş

şimdi bu O..... büyük bir başın geçmesi lazım bir daha acısını unutmasın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23