• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gürsel Tekin'den adaylık tepkisi!

Yeniakit Publisher
2015-11-13 01:19:00 - 2015-11-13 01:29:37
Gürsel Tekin'den adaylık tepkisi!

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Muharrem İnce dışında hiçbir arkadaşımızın Genel Başkanlık inancı içerisinde olduğuna inanmıyorum. Burası yolgeçen hanı değil" dedi.

1 Kasım seçimlerinden sonra başlayan, CHP'deki kurultay süreci ve genel başkan adaylarıyla ilgili konuşan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin,"Muharrem İnce dışında hiçbir arkadaşımızın Genel Başkanlık inancı içerisinde olduğuna inanmıyorum. Burası yolgeçen hanı değil" dedi.

Best FM'e konuşan Gürsel Tekin, kurultay süreci ve adaylara ilişkin konuşan Tekin şunları söyledi:

"CHP KÜLTÜRÜNDE OLAN BİR ŞEY DEĞİL"

"Cumhuriyet Halk Partisi kendi iç kuralları içinde demokrasi işleten bir siyasi partidir ama akşam yatıp sabah kalkan, ‘’Ben Genel Başkan adayıyım, hadi kurultay yapalım’’ anlayışı Cumhuriyet Halk Partisi’nin kültüründe olan bir şey değildir. Cumhuriyet Halk Partisi ve yönetimi eleştirilebilir, eksikler yanlışlar mutlaka vardır, biz de zaman zaman eleştiriyoruz kendi iç bünyemizde.

"PARTİYE ZARAR VERİYOR"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kurultayımız normal takviminde devam edecek, Ocak ayının ortalarında kurultay olacak. Olağanüstü kurultay gündemimizde yok. Bunlar Cumhuriyet Halk Partisine zarar veren işlerdir. Çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Siz yüzde 49 oy alabilirsiniz, yüzde 60 da alabilirsiniz ama önümüzde öyle sıkıntılar var ki müsaade edin bunlarla meşgul olalım. Bunlarla değil, başka işlerle meşguliyet Türkiye’ye çok ciddi zarar verir.

Cumhuriyet Halk Partisi değeri ve ağırlığı oyla ölçülemeyecek kadar önemli bir siyasi partidir. Muharrem İnce dışında hiçbir arkadaşımızın Genel Başkanlık inancı içerisinde olduğuna inanmıyorum. Burası yolgeçen hanı değil”.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23