• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Güneydoğu 24 Haziran’da üzerine düşeni yapacak

Yeniakit Publisher
2018-06-16 13:25:00 -
Güneydoğu 24 Haziran’da üzerine düşeni yapacak

24 Haziran seçimlerine bir hafta kala bölge milletvekilleriyle görüşerek seçimin nabzını tuttuk. İşte bölge vekil adaylarının değerlendirmeleri...

Türkiye’yi dünya gücü haline getirecek sisteme geçiş günü olan 24 Haziran seçimlerine bir hafta kala bölge milletvekilleriyle görüşerek seçimin nabzını tuttuk. İşte bölge vekil adaylarının değerlendirmeleri...

ADIYAMAN

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Ahmet Aydın: “Adıyaman’da sahadayız bütün toplum kesimlerine ulaşmaya çalışıyoruz. Adıyaman sağ duyusuyla her zaman bütün oyunları bozmayı becerebilmiştir. Adıyaman halkı Türkiye üzerindeki oynanan oyunların farkında. 24 Haziran seçimlerinin de son yüz yılın en önemli seçimler olduğunu, sistem değişikliğine yol açacağını bu seçimlerin Türkiye için bölgemiz için gönül coğrafyamız için dahası tüm dünya için neyi ifade ettiğini çok iyi biliyorlar. Adıyaman halkı oyunlara fitneye gelmeyeceğini ifade ediyor. Adıyaman halkı Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’na memleket meselesi nazarında bakıyor.”

GAZİANTEP

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan: “Gaziantep’te şu anda herkes liderine endekslenmiş. Seçimde Cumhurbaşkanına oy verme ve güçlü parlamento algısı var. Güçlü meclis, güçlü lider Cumhurbaşkanı Everestse parlamento da Himalayadır. Anlayışıyla hareket ediyorlar. Gaziantep’te çalışmar iyi yönde ilerliyor. Görünen o ki iyi bir oy patlaması yapılacak.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

DİYARBAKIR

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Oya Eronat: “Diyarbakır’da ortam çok olumlu ve bir huzur var. En çok geri dönüşleri esnaflardan alıyoruz. Herkes kapısını rahatlıkla açabiliyor. Geçen seçimlerde esnafın dükkanının dibine doğru giderdik. Kapıda kimse onu bir AK Partili milletvekili adayıyla konuşurken görmesin. Ama şimdi öyle bir durum söz konusu değil. Oy yüzdeleri konusunda da seçimde inşallah göreceğiz. Var gücümüzle çalışıp en iyi neticeyi almak istiyoruz.”

ŞANLIURFA 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Halil Yıldız: “Şanlıurfa halkı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin her zaman yanında olmuştur. 24 Haziran seçimlerinde de yanında olacağını gösteriyor. Bunu da 24 Haziran da hep birlikte göreceğiz. Cumhur İttifakı, Şanlıurfa halkı tarafından sorunla karşılanmıyor. Şanlıurfa’dan Cumhur İttifakı’na en az yüzde 70 gibi bir sonuç çıkacak.”
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23