• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

GÜNCELLEME - Fas sınırından İspanya'ya düzensiz göçmen akını

Yeniakit Publisher
2020-08-20 14:24:19 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
GÜNCELLEME - Fas sınırından İspanya'ya düzensiz göçmen akını

İspanya tarafına geçen düzensiz göçmenlerden biri ölürken, 11 kişi de yaralandı ÖLÜ VE YARALI BİLGİLERİ EKLENDİ

MADRİD (AA) - İspanya'nın kuzey Afrika'daki toprağı Melilla'daki Fas sınır hattında bu sabah yaklaşık 300 kadar düzensiz göçmenin İspanya tarafına geçme girişimi sırasında bir göçmenin öldüğü bildirildi.

Melilla kenti yerel yönetiminden İspanyol basınına yapılan açıklamada, saat 06.00 sıralarında yüksek duvarları ve dikenli telleri aşarak İspanya tarafına geçmeye çalışan 300 kadar düzensiz göçmenden birinin, 4 metre yüksekliğindeki tel örgülerden düşerek hayatını kaybettiği kaydedildi.

İspanya tarafına 50 kadar düzensiz göçmenin geçtiği bildirilirken, sınır hattındaki dikenli tellere takılarak vücutlarında kesikler oluşan veya düşen 8 düzensiz göçmen ile olaya müdahale eden jandarma görevlilerinden 3'ünün hafif yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

Melilla'daki İspanya-Fas sınırında son olarak nisan ayında benzer bir düzensiz göçmen akını yaşanmış, 260 göçmenden 50'si İspanya tarafına geçmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23