• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Görülmemiş tepki! Chiapas Belediye Başkanı Oscar Ramirez Aguilar'ı ağaca bağladılar

Yeniakit Publisher
2021-01-13 17:32:00 -
Görülmemiş tepki! Chiapas Belediye Başkanı Oscar Ramirez Aguilar'ı ağaca bağladılar

Meksika'da Chiapas Belediye Başkanı Oscar Ramirez Aguilar, bölge halkının dikkat çeken bir tepkisi ile karşılandı. Bölge halkı, Aguilar'ın kendilerini iyi hizmet sunmadığını belirterek ağaca bağladı.

Meksika'nın Chiapas eyaletine bağlı Frontera Comalapa kentinde 11 farklı mahallede yaşayanlar, kendilerine kaliteli hizmet sunmayan Chiapas Belediye Başkanı Oscar Ramirez Aguilar'ı cezalandırmak için ilginç bir yönteme başvurdu.

Ağaca bağayıp terk ettiler

Chiapas halkı, depodaki çatlaklara dikkat çekerek kalitesiz su deposu inşa etmekle suçladıkları Aguilar'ı ormanlık alanda ağaca bağladı.

Öfkeli mahalle sakinleri, belediye başkanlarını elleri arkadan bağlanmış şekilde terk etti.

Bu ilk değil

Chiapas Belediye Başkanı Oscar Ramirez Aguilar, yükümlülüklerini ve vaatlerini yerine getirmediği için Chiapas sakinleri tarafından cezalandırılan ilk Belediye Başkanı değil. Chiapas sakinleri, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında aynı eyalete bağlı Ixmiquilpan Belediye Başkanı Pascual Charrez Pedraza'yı işleri yarım bırakmakla suçlamış, 20 kilometre yol yürütmüştü.

Ekim 2019'da da Chiapas'ta bir grup mahalle sakini, Margaritas Belediye binasını basarak, Belediye Başkanı Luis Escandon Hernandez'i kampanya sürecinde verdiği vaatleri yerine getirmediği gerekçesiyle bir kamyona bağlamıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ozzimen

İstanbullu ya ilham olması dileği ile

kemal

DARISI IMAMOGLUNA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23