‘Gezizekalı’ Barış Atay, dün yaşanan ve iki teröristin öldürülmesi ile sonuçlanan rehine krizi ve operasyonla ilgili skandal bir tweete imza attı.
Özgürlük ve demokrasiyi savunma bahanesiyle Gezi kalkışmasında boy gösteren ve Çarşı adlı grubun yargılanan üyeleri arasında yer alan oyuncu Barış Atay, dün yaşanan rehine krizi ve operasyonla ilgili skandal bir tweete imza attı.
''TALEPLERi YERİNE GETİRİLSEYDİ...''
Savcının odasını basan teröristlerin taleplerinin yerine getirilmesi gerektiğini söyleyen Atay, "Hiç kimsem ölmeyebilirdi. (...) Öldürmeyi tercih eden Katil Devlet" dedi.
ÇARŞI DAVASINDA GÖZALTINA ALINMIŞTI
Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı üyesi 35 kişi hakkında açılan davada yargılananlar arasında oyuncu Barış Atay da vardı. Atay sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.